Luxe Smartphone Auto Telefoonhouder ventilatierooster

20 EUR

Nu te bestellen bij Adé Trading Via Bol.com!

Gratis verzending, voor 23.59 besteld morgen in huis!

Leuk als sinterklaas of kerstkado, of gewoon voor jezelf!

Formilo - Universele zwaartekracht Auto telefoonhouder - Smartphonehouder auto - Zwart - Ventilatierooster - Ventilatie - Universeel - Mobielhouder - Autohouder - iPhone - Samsung - Nokia - Huawei - Sony - LG – HTC        EAN 8719326512679

De handigste telefoonhouder voor in de auto, gemakkelijk met 1 hand de telefoon in en uit de houder halen en geen gedoe met onpraktische klemmen. Het verschil tussen de Formilo autotelefoonhouder en andere houders is de goede kwaliteit en de luxe uitstraling door hoogwaardige materiaalkeuzes waaronder metaal, silicone, hoogwaardig kunststof en de praktische één hand bediening samen met het mooie en luxe design.

Voordelen:
✔ Met één hand in en uit de houder!
✔Geschikt voor meeste horizontale en verticale roosters
✔ Maakt geen krassen op uw telefoon
✔ Ruimte voor de oplaadkabel
✔ 360◦ verstelbaar dus geschikt voor schuin geplaatste roosters
✔ Kan niet uit het rooster vallen door stevige borgnok
✔ Volledig automatisch, klemt mobiel zelf aan en vanzelf los bij het uitnemen

Door de slimme zwaartekrachtkoppeling hoeft u alleen uw telefoon in te steken en deze klemt automatisch. Dit geldt ook voor het uithalen van uw telefoon. 
Door de uitsparing in het klemmechanisme die de telefoon aan de onderkant vasthoudt, kunt u gemakkelijk uw oplader gebruiken terwijl de telefoon in de houder zit.
Veiligheid:
De Formilo telefoonhouder wordt door het klemmechanisme (met spanveer) extra stevig in het ventilatierooster geklemd! De houder kan niet zomaar loslaten door de slimme borging d.m.v. borgnok en is ook nog eens 360 graden instelbaar dus kan precies afgesteld worden voor optimaal zicht en is Klaar voor gebruik binnen één seconde.
Werkt met alle telefoons met een scherm van 4 tot 6,5 inch Iphone, Samsung, LG, HTC, Huawei etc.

zorg voor uw mobiel:
Om uw kostbare mobiel te beschermen zijn er zachte siliconen pads gebruikt op beweegbare clips en een op de houder om de rug van uw telefoon te beschermen. De houder kan nooit losraken uit het ventilatie rooster, heeft één hand bediening, wordt stevig geklemd en door de pads goed beschermd, uw telefoon is veilig!

Snel genieten van alle voordelen die deze telefoonhouder biedt?
Bestel de Formilo Auto Telefoonhouder dan voor 23:59 uur en ontvang hem morgen in.

Locatie: Utrecht - Leusden
Toegevoegd op 20 dagen geleden en vervalt op 25 augustus, Advertentie id: 973734          52 bezoeken