Maatschappelijk werker

contact met mij op 14,69 EUR

Functieomschrijving

Voor een overheidsinstantie in de regio zijn wij op zoek naar een zogenoemde ‘ketenregisseur’.

Het betreft een baan voor 20 tot maximaal 24 uur per week. In de eerste instantie voor 6 maanden, met kans op verlenging. LET OP: voor deze vacature dien je een VOG te kunnen overleggen.

Wat ga je doen?

Als ketenregisseur sta je voor een dynamische opgave. Je voert je werk uit voor of binnen gezinnen en ook alleenstaande die problemen hebben m.b.t. schulden, huisvesting, opvoeding, ontbreken van dagbesteding en overlast. Het kan voorkomen dat je in de aanpak te maken krijgt met ‘drang en dwang’ vanuit de zorgketen en/of vanuit de strafrechtketen waar je opvolging aan dient te geven.

Je regisseert ‘op afstand’. Je onderhoudt contacten met de ketenpartners in het werkveld, met partners die deelnemen aan diverse overleggen en met partners binnen het Veiligheidshuis en de Sociale Wijkteams. Het voorzitten van een gezinsoverleg en/of ons multidisciplinair overleg behoort tot de werkzaamheden.

Wat moet je kunnen?


Je bent een kei in netwerken, dit doe je als vanzelfJe hebt uitstekende contactuele eigenschappenJe kan mensen motiveren en ‘mee’ krijgen.Je kan een situatie op waarde inschatten en hier op inspelenJe verzamelt in korte tijd zelfstandig relevante informatie en analyseert dit.Je bent accuraat, je hebt een helicopterview en een brede blik.Je denkt in creatieve oplossingen, stelt je flexibel op, waar nodig lever je maatwerk. Vanuit een juiste balans tussen het belang van de cliënt en de gemeente.Je staat stevig in je schoenen in contacten met de doelgroep en ketenpartnersJe bent in staat om met weerstanden om te gaan en daarin je eigen weg te kiezen.Je werkt met een grote mate van vrijheid in handelen.Wat neem je mee?

Uiteraard werk je in deze functie op HBO niveau en breng je ervaring/affiniteit met de doelgroep mee. Dit heb je opgedaan in eerdere maatschappelijke functies. Ook neem je het liefst kennis en ervaring mee op het gebied van zorg, drang, dwang als straf. Je reageert op deze vacature als je daadwerkelijk ervaring hebt in het begeleiden en coachen van gezinnen en personen met een zeer uitlopende, maar noodzakelijke hulpvraag.

Ben jij de kandidaat die wij zoeken voor deze mooie en waardevolle baan?

Reageer direct en je krijgt zo spoedig mogelijk een reactie van ons!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Sollicitatieprocedure

Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te!

Locatie: Gelderland - Culemborg
Toegevoegd op 1 dag geleden en vervalt op 26 oktober, Advertentie id: 1028284          105 bezoeken