Machine Operator

contact met mij op 16,11 EUR

Bedrijfsomschrijving

Je gaat aan de slag bij Schaap Holland: DE aardappelspecialist van de polder! Een prachtig familiebedrijf dat al ruim 50 jaar actief is in de aardappelen en de markt domineert. Elke oplossing voor bewerkte en onbewerkte aardappelproducten wordt geboden en via duurzame ketens produceert Schaap Holland gezonde aardappelproducten voor de klanten. Het bedrijf telt zo'n 140 medewerkers en er wordt met veel passie voor alles wat met aardappel te maken heeft gewerkt in een super fijne en gezellige sfeer!

Functieomschrijving

Ben jij de Machine Operator die wij zoeken? Dan ga je aan de slag bij Schaap Holland in Biddinghuizen: DE aardappelspecialist van de polder! Door jouw deskundige aanpak draait het machinepark op rolletjes. Je krijgt een uitstekend salaris van rond de €2200 bruto en super goede arbeidsvoorwaarden. Klinkt dit interessant? Lees dan verder en solliciteer!

Als Machine Operator ben je verantwoordelijk voor de juiste afstellingen van de machine, om zo een goede kwaliteit en tonnages te behalen. Je start je dag met een bak koffie waarna je naar de werkplaats gaat. Je stelt de machines af en daarnaast zie jij toe op naleving van de veiligheidsvoorschriften. Ook stuur je de sorteerders aan. Je rapporteert afwijkingen en bent verantwoordelijk voor doorzet en kwaliteit. Het schoonmaken behoort ook tot jouw taken.

Je voornaamste werkzaamheden zijn:

Bestuderen van de machinesAfstellen van machinesStoringen oplossenNaleving veiligheidsvoorschriftenRapporteert afwijkingen

Functie-eisen

De Machine Operator die we zoeken heeft het volgende profiel:

MBO werk- en denkniveauVapro-A certificaat (of bereidheid deze te behalen, kan via BDE)Ervaring als operator of soortgelijke functieGemotiveerde werkhoudingBereid om in 2 ploegen te werken: ma t/m vr: 6:00-14:00 en 14:00-22:00

Arbeidsvoorwaarden

Ben jij de Machine Operator die we zoeken, dan bieden we jou het volgende:

Fulltime baan met een 40-urige werkweekSalaris tussen de €2000 en de €2400 bruto o.b.v. leeftijd en ervaring24 vakantiedagenPloegentoeslag Reiskostenvergoeding €0,19 per kmMogelijk op termijn in dagdienstOpleiding -en doorgroeimogelijkhedenProfessionele veiligheidsschoenen S3Veilige en gezonde werkomgevingWerken in gezellige sfeer bij een professioneel bedrijf

Sollicitatieprocedure

Enthousiast over de vacature Machine Operator? Solliciteer dan op deze functie! Meer informatie? Mail Birgit via birgit@bde.nl of bel 0321-328561.

BDE is dé specialist in het bemiddelen van gekwalificeerd personeel in de productie, logistiek en techniek. We bieden vast werk, tijdelijk werk, fulltime- en parttime banen van lbo- tot hbo niveau. Wat je ook zoekt, we kunnen je altijd helpen. BDE is Betrouwbaar, Daadkrachtig en Eigenzinnig. BDE is er voor!

Locatie: Flevoland - Biddinghuizen
Toegevoegd op 9 dagen geleden en vervalt op 9 april, Advertentie id: 1127472          92 bezoeken