Manager Front of House - Kasteel de Wittenburg

.... EUR

Kasteel de Wittenburg is een exclusieve horeca locatie verscholen in bossen van Wassenaar. Het kasteel kent meerdere authentieke zalen en 1 grote congreszaal voor 400 personen. Tevens beschikt de Wittenburg over 10 zeer luxe en gerenoveerde hotelkamers waarvan de Bruidssuite beschikt over een sauna en whirlpool. De leden van vereniging de Wittenburg organiseren er o.a. congressen, vergaderingen en exclusieve diners. Maar ook niet leden zijn welkom voor bijvoorbeeld concerten, huwelijksfeesten, recepties en verjaardagen.Functiebeschrijving
Kasteel de Wittenburg maakt graag kennis met enthousiaste kandidaten voor de vacature:
Manager Front of House

Kasteel de Wittenburg is een exclusieve horeca locatie verscholen in de bossen van Wassenaar. Het kasteel kent meerdere authentieke zalen en beschikt over een grote congres en concertzaal voor 350 gasten. Tevens beschikt het kasteel over 10 luxe hotelkamers voorzien van alle comfort. De luxe Bruidssuite is bijvoorbeeld uitgerust met een whirlpool en sauna. Bedrijven en particuliere gasten organiseren er diverse zakelijke bijeenkomsten zoals congressen, seminars en culinaire diners. Daarnaast is Kasteel de Wittenburg een gerenommeerde trouwlocatie en worden er diverse exclusieve concerten en evenementen georganiseerd.

Als Manager Front of House ben je verantwoordelijk voor alles wat er in de Front Office gebeurt. Van het aannemen van reserveringen tot de after-sales. Jij zorgt er voor dat al onze gasten optimaal worden ontvangen en kunnen genieten van een Vorstelijk verblijf. Jij bent een voorbeeld voor je collega's en zet de gast altijd op de eerste plaats. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het optimaal functioneren van de afdeling Housekeeping. Een perfect schone kamer is in deze tijd van essentieel belang.

Jouw team bestaat uit 6 tot 8 hotelschool stagiaires die in de Front Office en de Housekeeping hun stage volbrengen voor een periode van 5 maanden of langer. Daarnaast werken er in de Front Office en de Housekeeping een aantal parttime medewerkers die in dienst zijn van Kasteel de Wittenburg.

Je stuurt de stagiaires en medewerkers van de receptie en housekeeping operationeel aan en geeft op een coachende wijze leiding aan het team. Je beschikt over goede didactische vaardigheden om alle kennis die jij bezit optimaal over te brengen op de stagiaires en medewerkers. Kasteel de Wittenburg heeft een samenwerkingsovereenkomst met het ROC Mondriaan afgesloten die onze organisatie van stagiaires voorziet, voornamelijk afkomstig van een hotelschoolopleiding.

De werkzaamheden:


Aansturen van het receptie en housekeeping team
Zorgen voor een optimaal gastenontvangst
Begeleiden, instrueren en coachen van stagiaires en medewerkers
Voeren van evaluatiegesprekken en voortgangsgesprekken
Contacten onderhouden met het ROC Mondriaan
Opstellen van de dienstroosters voor de receptie en de housekeeping
Meewerken in de receptie; in en uitchecken van hotelgasten, ontvangen van gasten, telefoon beantwoorden, klachtenafhandeling etc.
Opmaken en verstrekken van financiële overzichten op verzoek van directie en op eigen initiatiefFunctie-eisen

De functie-eisen:


Minimaal 3 jaar werkzaam in de Hospitality branche
Een afgeronde HBO of MBO opleiding, bij voorkeur een hotelschoolopleiding
Kennis van de gangbare software programma's, en kennis van specifieke hotelreserveringssystemen is een pré
Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal (mondeling en schriftelijk) en tevens een goede beheersing van de Engelse taal


De competenties:


Je bent accuraat en stressbestendig
Je bent betrouwbaar en integer
Je neemt initiatief en denkt proactief
Je hecht veel waarde aan een verzorgd uiterlijk
Je staalt gastvrijheid uit en bent hartelijk en uitermate gastgericht


Onze arbeidsvoorwaarden:


Een aantrekkelijk en marktconform salaris
Ruimte voor initiatief en zelfontplooiing
8 % vakantiegeld en 25 vakantiedagen
Recht op deelname aan het Employee Benefit Program


Heb je interesse in deze uitdagende en veelzijdige functie in een unieke werkomgeving? Zoek je een baan met veel verantwoordelijkheid waar jij je leidinggevende en coachende capaciteiten optimaal kan toepassen? Je vindt onregelmatige werktijden geen punt? Dan ben jij wellicht onze nieuwe!

Locatie: Zuid-Holland - Wassenaar
Toegevoegd op 8 dagen geleden en vervalt op 7 mei, Advertentie id: 1127531          231 bezoeken