Manager marktkraam

contact met mij op 14,99 EUR

Functieomschrijving

Twee verse haringen en een bakje kibbeling voor maar 9,50 euro! Je hoort het vaak over de markt heen geschreeuwd worden, maar nu is het jou kans om mensen blij te maken met een lekker visje. Voor een opdrachtgever in Spakenburg zijn wij op zoek naar een afdelingschef voor de viskraam. Je zal niet alleen achter de toonbank staan en vis verkopen, nee ook jij bent verantwoordelijk voor je team van verkopers.

Vroeg in de ochtend zal je achter het stuur stappen om de viskraam naar de juiste locatie te rijden. Daarom is het van belang dat je in bezit bent van een rijbewijs C1. Bij aankomst op de markt zullen jullie de kraam in orde maken om de eerste klanten te kunnen ontvangen van de dag. Jij bent samen met je team het visite kaartje van de viskraam en gezamenlijk zorgen jullie ervoor dat elke klant naar wens word geholpen. Vaste klanten, nieuwe klanten? Ja op de markt kom je alles tegen en hoe leuk is het als alle klanten de kraam verlaten met een visje, maar ook met een glimlach? Een praatje maken, interesse tonen of een leuke grap vertellen, alles kan helpen om de klant met een goed gevoel naar huis te laten gaan.

Om je team goed aan te kunnen sturen is het belangrijk dat je affiniteit met vis hebt. Uiteraard verwacht onze opdrachtgever niet dat je alles over elke vis weet, er is altijd ruimte om het nodige te leren. Het belangrijkste is dat je het maar wilt leren!

Natuurlijk zijn de arbeidsvoorwaarden ook belangrijk en daarom zet ik deze even voor je op een rijtje:

- Fulltime werkweek
- Salaris conform de CAO van de visdetailhandel --> 11,20 per uur
- ADV vergoeding --> 0,57 per uur

Functie-eisen

Natuurlijk verwacht onze opdrachtgever ook wat van een afdelingschef, dat zijn namelijk de volgende punten:

- Je hebt affiniteit met vis;
- Je bent in bezit van een C1 rijbewijs (chauffeursdiploma is niet nodig);
- Je hebt ervaring met leiding geven;
- Je bent flexibel;
- Je bent spontaan;
- Je bent een teamplayer;
- Je wilt de klanten graag tevreden de markt laten verlaten;

Nog steeds razend enthousiast? En voel jij je als een vis in het water achter de kraam? Reageer dan snel op deze leuke vacature en dan ben jij degene die roept TWEE VERSE HARINGEN EN EEN BAKJE KIBBELING VOOR MAAR 9,50 EURO!!

Sollicitatieprocedure

Ons referentienummer:

Locatie: Utrecht - Spakenburg
Toegevoegd op 2 dagen geleden en vervalt op 22 december, Advertentie id: 1049210          46 bezoeken