Manager Operations amp IT

.... EUR

Voor onze opdrachtgever in de regio Eindhoven zijn wij op zoek naar een Manager Operations & IT. Deze opdrachtgever biedt totaaloplossingen in teamwear en bedrijfskledij en is actief in de Benelux, met kantoren in Nederland en België. Hun missie is het compleet ontzorgen van sportclubs, verenigingen of bedrijven door totaaloplossingen te bieden in sport- en bedrijfstextiel voor leden, werknemers, sympathisanten of supporters.

Ben jij een vindingrijke generalist met een goed analytisch en communicatief vermogen? Onze klant maakt momenteel een sterke groeispurt door met een nieuw team dat zijn sporen ruimschoots heeft verdiend in de sportswear branche. Binnen het Management Team zoeken zij een Manager Operations & IT.

Functiebeschrijving
Je gaat in deze functie planmatig te werk en weet de ambities te vertalen naar een gestructureerde operatie. Naast het meedenken over verbeteringen en verschillende projecten ben je ook een drijvende kracht achter de realisatie hiervan, door als kartrekker samen met collega's en partners te zorgen voor een gecontroleerde en tijdige uitvoering.

Om de neuzen van betrokken stakeholders in dezelfde richting te kunnen krijgen verwachten ze dat je stevig in je schoenen staat en beschikt over goede sociale vaardigheden, zodat initiatieven op alle niveaus van de organisatie gekend zijn en gedragen worden. Afhankelijk van de verschillende projecten geef je in meer of mindere mate sturing aan collega's en partners, waarbij je hen moet kunnen motiveren om bij te dragen aan de realisatie van gestelde doelen.

Ook verwachten ze dat je goed in staat bent het overzicht op lopende operatie te houden, en dat je indien nodig prioriteiten kunt stellen om de voortgang van projecten te bewaken met oog op voorhanden middelen. Doelgericht te werk gaan is zodoende een vereiste, waarbij gestuurd wordt op resultaat.

Jij bent verantwoordelijk voor:


Project en programma management: van opzet, planning, organisatie en coördinatie tot uitvoering, afronding en debrief.
Optreden als liaison officer voor verschillende externe partners, met een zwaartepunt binnen de werkvelden IT en Logistiek.
Samen met collega's proactief meedenken over mogelijke procesverbeteringen.Functie-eisenEen gezonde arbeidsethos met voldoende initiatief en energie
Ervaring met projectmatig en planmatig werken, bij voorkeur in kleinere dynamische teams
Affiniteit met data, gevorderde kennis van Excel
Affiniteit met IT/ICT
Willen reizen tussen de regio Eindhoven en Brussel voor 2 dagen in de weekArbeidsvoorwaardenEen marktconform salaris en korting op artikelen
Een sportieve en ambitieuze werkomgeving met voldoende groei- en ontwikkelmogelijkheden
25 vakantiedagen (bij een fulltime dienstverband, 38 uur)
Reiskostenvergoeding ( >10)

Locatie: Noord-Brabant - Eindhoven
Toegevoegd op 6 dagen geleden en vervalt op 1 september, Advertentie id: 1028289          83 bezoeken