Manager Planning amp Logistiek, mv, fulltime

.... EUR


Plukon is op zoek naar een Manager Planning & Logistiek
Plukon Food Group is in Europa een van de grootste spelers op de markt van pluimveevlees en levert kipproducten en kant-en-klaarmaaltijden aan toonaangevende Europese food partners. Met 26 vestigingen in zes landen en een personeelsbestand van ruim 6.500 medewerkers lopen we internationaal op kop in het vertalen van consumentenwensen naar innovatieve producten, concepten en houderijconcepten.
Feiten & cijfers
Plukon Food Group heeft pluimveeslachterijen en bewerkings- en verpakkingsfabrieken in Nederland, Duitsland, België, Frankrijk, Spanje en Polen waar wekelijks 9 miljoen kippen worden geslacht en verwerkt. De omzet van het bedrijf bedroeg in 2019 1,8 miljard euro.
Ambitie
Plukon wil de meest kennisgedreven, flexibele, efficiënte en innovatieve producent van pluimveevlees en maaltijden in Europa zijn. Dit willen we bereiken door te werken vanuit onze kernwaarden innovatie, realisme en verantwoordelijkheid. Met vernieuwing als uitgangspunt, de consumentwens als kompas en met oog voor onze omgeving ontwikkelen we toekomstgerichte food oplossingen onder de belofte Forward Food Solutions. Plukon Food Group is het kenniscentrum op het gebied van pluimveevlees en vanuit die achtergrond willen we verder groeien: in kwaliteit, capaciteit en rendement.


FunctiebeschrijvingHet aansturen, begeleiden en coachen van het team op de afdeling Planning (4 personen) en de afdeling Logistiek (25 – 30 personen);
Het vertalen en commercieel beïnvloeden van de specifieke klantvraag naar een productieplanning;
Zorgen voor inkoop van transport, vriescapaciteit, verpakkingsmateriaal, emballage en materieel;
Het goed laten verlopen van transport en distributie van onze producten naar de klant;
Optimaliseren van werkprocessen binnen en buiten de eigen afdeling, zoals productiedata, transport en voorraadhoogte;
Het initiëren en leiden van verbetertrajecten op zodanige wijze dat targets en resultaten worden behaald c.q. verbeterd, bijv. de ontwikkeling van een goederenbeheerssysteem;Functie-eisen

Om alle belangen te wegen en resultaatgericht te werken zoeken wij een echte teamplayer met een sterke, daadkrachtige persoonlijkheid en groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je beschikt over HBO werk- en denkniveau, dit komt tot uiting komt in je managementvaardigheden, je commerciële vaardigheden, maar ook je vermogen om pro actief te vernieuwen. Heb je aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie (in de foodbranche) dan is dat een pré. In onze hectische omgeving houdt je het overzicht en denk je altijd een paar stappen vooruit.
Je werkt planmatig, gestructureerd, bent stressbestendig en in staat om gelijktijdig meerdere operationele projecten te leiden en de juiste prioriteiten te stellen. Gezien onze internationale klanten is je kennis van Nederlands, Engels en Duits (zowel mondeling als schriftelijk) uitstekend.


Arbeidsvoorwaarden

Plukon is een ambitieuze organisatie die volop in beweging en ontwikkeling is. Dit biedt kansen voor mensen die mee willen groeien met de onderneming. Wij bieden een uitdagende leidinggevende functie met een grote mate van zelfstandigheid. Je bent lid van het MT voor de locatie.

Locatie: Overijssel - Goor
Toegevoegd op 13 dagen geleden en vervalt op 22 december, Advertentie id: 1049223          120 bezoeken