Marketing Communicatie Specialist

Ben jij up-to-date met de media- en communicatietechnieken en wil jij graag jouw ideeën uitwerken tot concepten? Dan ben jij aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar een fulltime Marketing Communicatie Specialist. Faes Group is producent van duurzame verpakkingen. Dagelijks werken er binnen de groep 60 trotse en gemotiveerde collegas in binnen- en buitenland aan duurzame verpakkingsoplossingen. Naast eigen productie en verkoop helpen we ook andere bedrijven met consultancy, engineering, design en softwareontwikkeling. Tot onze klantenkring rekenen wij gerenommeerde bedrijven en organisaties: Philips, ASML, DSM, FEI, VDL, Medtronic, Ministerie van Defensie, NATO, Amazon etc. Bij Faes Group werk je binnen een Brabantse onderneming met een informele cultuur, een gezonde mentaliteit en korte communicatielijnen. Het marketingteam bestaat met jou erbij uit 3 personen. Een online marketeer, jij als Marketing Communicatie Goeroe en een manager. Je werkt veel samen met de online marketeer en de verschillende sales teams van de verschillende businessunits.
Bedrijfsomschrijving

Ben jij up-to-date met de media- en communicatietechnieken en wil jij graag jouw ideeën uitwerken tot concepten? Dan ben jij aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar een fulltime Marketing Communicatie Specialist.


Faes Group is producent van duurzame verpakkingen. Dagelijks werken er binnen de groep 60 trotse en gemotiveerde collegas in binnen- en buitenland aan duurzame verpakkingsoplossingen. Naast eigen productie en verkoop helpen we ook andere bedrijven met consultancy, engineering, design en softwareontwikkeling. Tot onze klantenkring rekenen wij gerenommeerde bedrijven en organisaties: Philips, ASML, DSM, FEI, VDL, Medtronic, Ministerie van Defensie, NATO, Amazon etc. 


Bij Faes Group werk je binnen een Brabantse onderneming met een informele cultuur, een gezonde mentaliteit en korte communicatielijnen. Het marketingteam bestaat met jou erbij uit 3 personen. Een online marketeer, jij als Marketing Communicatie Goeroe en een manager. Je werkt veel samen met de online marketeer en de verschillende sales teams van de verschillende businessunits.


Functieomschrijving

Hoe ziet jouw werkdag eruit?


Als Marketing Communicatie Specialist staat jouw dag in het teken van het creëren van treffende communicatie waarmee je onze B2C en B2B klantgroepen weet te boeien en te overtuigen. Samen met het sales- en marketingteam werk jij aan het versterken van onze marktpositie. De Faes Group heeft 3 businessunits die elk om jouw aandacht vragen. Elke unit bezit een unieke waarde-propositie die je zelfstandig of met behulp van externe partijen vertaalt naar online en offline communicatietools, online content en sales materiaal.


Daarnaast:Bedenk je wat, hoe en wanneer er gecommuniceerd wordt;Ben jij de auteur van het marketingcommunicatie jaarplan;Ontwikkel en coördineer je campagnes en maak je de resultaten hiervan meetbaar;Krijg je de verantwoordelijkheid over het hele operationele communicatie pallet.
Kortom, een zeer afwisselende functie waarbij je zelfstandig werkt en je zowel met tactische als uitvoerende werkzaamheden in de weer bent.


Functie-eisen

Welke bagage neem jij mee?Je hebt minimaal HBO denk- en werkniveau;Je kijkt terug op minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;Je beheerst de Engelse taal zowel in woord als geschrift;Je neemt een eigen netwerk aan toeleveranciers mee en weet wat zij kunnen, kosten en opleveren;Je bent aantoonbaar in staat om de marktontwikkelingen goed om te zetten naar rake content die jij met jouw kennis van media- en communicatietechnieken goed in weet te zetten;Je bent bedreven in HTML/grafische vormgeving.
Ben jij:Een echte zelfstarter die goed om kan gaan met vrijheid en verantwoordelijkheid die je krijgt;Iemand met lef die ideeën over de bühne brengt en daag je uit en verbeter je waar nodig;Creatief en heb je een vlotte pen;Iemand met een ongekende drive en heb je affiniteit met techniek;
Degene die gemakkelijk door onze organisatie beweegt, je staat immers middenin onze organisatie met veel collegas van verschillende kennisgebieden.


Arbeidsvoorwaarden

Wat verdien jij?Een enorm brede functie binnen een informele organisatie;Een baan waarbij je de rol van kartrekker gaat vervullen binnen jouw vakgebied;Veel vrijheid om je werkzaamheden zelf in te delen, projecten te initiëren en te volbrengen;Marktconform salaris;Nette pensioenregeling;Reiskostenvergoeding;29 vakantiedagen;Tal van opleidingsmogelijkheden;Winstdelingsregeling.

Sollicitatieprocedure

Ben jij onze nieuwe Marketing Communicatie Specialist?


Stuur je CV en motivatie naar solliciteren@jobinvestment.nl.


Voor meer informatie kan je altijd contact opnemen door te bellen naar 073-7113712 of neem een kijkje op:faescases.comskb-europe.comfpc-beyondpackaging.com
http:www.jobinvestment.nl/vacatures/view/marketing-communicatie/
Locatie: Noord-Holland - Amsterdam
Toegevoegd op 11 dagen geleden en vervalt op 5 februari, Advertentie id: 801544          82 bezoeken