Marketing - Reclame Coordinator 039Top Brands039 (FT)

contact met mij op 142,33 EUR

Een van de leukste marketing – reclame functies die er zijn! Wil jij starten als marketing coördinator binnen een internationaal, dynamisch bedrijf in de reclamebranche? Vind je het een sport om klanten optimaal tevreden te laten zijn? Lees snel verder! In deze rol van marketing – reclame coördinator onderhoud je verschillende externe contacten. Je regelt alles voor de klant en accountmanagers!  Als marketing – reclame Coördinator werk je voor een ‘A merk’ speler in de reclame - media branche. De cultuur laat zich het beste omschrijven als jong, gezellig, professioneel, informeel en resultaatgericht. Naast hard werken is humor belangrijk! 

Functieomschrijving

Marketing Coördinator;  jij bent dé spil binnen deze ambitieuze reclame - media organisatie. Jij coördineert en verzorgt alles tot in de puntjes. Jij hebt contacten met alle externe partijen om de marketing - reclame campagnes van de ‘A- accounts’ goed te organiseren. Het betreffen promotiecampagnes, waarbij je bijvoorbeeld kunt denken aan productintroducties. Als Marketing – reclame coördinator word je continue verrast; geen dag is hetzelfde! Jouw rol bestaat uit organisatorische, communicatieve en administratieve werkzaamheden. Je kunt denken aan:

·         afhandeling van klantenaanvragen en de daaruit voortvloeiende procesopvolging (opstellen offertes)

·         de coördinatie van reclame campagnes (promotie)

·         contact met klanten en andere externe relaties onderhouden

·         planning

·         administratieve afhandeling  en facturatie

·         reclame- en marketing projectmanagement

Al met al een veelomvattende marketing - spin in het web functie, in een dynamische reclame omgeving!

Functie-eisen

Marketing – reclame is jouw vak! Klantgerichtheid staat voor jou centraal en je bent in staat zaken van de grond te krijgen. Collega’s omschrijven jou als een representatieve en sprankelende kandidaat, die stevig in zijn of haar schoenen staat. Je bent op zoek naar een ondersteunende regel functie in de dynamische reclame / media branche! Je hebt een HBO werk- en denkniveau en enige werkervaring in een soortgelijke functie. Communicatief ben je sterk, ook telefonisch. Computerprogramma’s (MS Office) kennen geen geheimen voor jou. Maar bovenal ben je een leuke collega, een echte teamplayer met een dienstverlenende instelling!

Arbeidsvoorwaarden

Dé reclame - marketing functie (fulltime) voor een organisator binnen een jong en gedreven team. Onze opdrachtgever is een bekende speler in de reclame branche. Deze moderne organisatie heeft een bedrijfscultuur die het beste omschreven kan worden als resultaatgericht, dynamisch, no nonsens en ‘snel’. Collega’s zijn gedreven, werken hard en maken ook tijd voor humor. 

Procedure: Telefonisch kunnen er helaas geen toelichtingen verstrekt worden. Eventuele vragen kunnen per e-mail gesteld worden: n.jelissen@careerfactory.

Locatie: Noord-Holland - Amsterdam
Toegevoegd op 2 dagen geleden en vervalt op 25 april, Advertentie id: 996275          38 bezoeken