Mechanical engineer

contact met mij op 142,33 EUR

Bedrijfsomschrijving

Continu zoekt in samenwerking met haar opdrachtgever, een bedrijf actief in de machinebouw, een mechanical engineer.

Onze opdrachtgever is een specialist in de machinebouw en ontwikkelt, produceert en levert hun machines wereldwijd. Zij doen dit met een eigen engineering en werkplaats. Zodoende hebben zij alles zelf in de hand, iets dat ze speciaal maakt en een specialist in hun vakgebied machinebouw.

Functieomschrijving

Als mechanical engineer ontwerp je een machine die voldoet aan de klantspecificaties.Je stelt 3D tekeningen op.Je maakt sterkteberekeningen.Draagt zorg voor de begeleiding van de bouw van de machineSamenwerken aan mooie en kwalitatieve machines.Je bent werkzaam binnen een organisatie waar een energieke sfeer hangt.


Functie-eisen

Binnen de organisatie van onze opdrachtgever heerst een open en informele sfeer. Spreekt bovenstaande tekst je aan en beschik je over de volgende eisen? Dan zijn wij op zoek naar jou!
 
Voor de functie mechanical engineer beschik je over:

Oplossing gerichte instelling; Opleidingsniveau HBO Werktuigbouw; Kennis van 3D engineering met de voorkeur Inventor;Goede communicatieve vaardigheden om de bouw van de machine in goede banen te begeleiden.


Arbeidsvoorwaarden

Continu is een technisch intermediair in de werktuigbouwkunde en bemiddelt in vaste banen. Deze vacature betreft een vacature waarbij het de bedoeling is dat je de vaste kern van het bedrijf komt.

Locatie: Noord-Brabant - s-Hertogenbosch
Toegevoegd op 8 dagen geleden en vervalt op 25 april, Advertentie id: 996314          53 bezoeken