Mechanical engineer

contact met mij op 142,33 EUR

Bedrijfsomschrijving

Heb jij altijd al willen werken voor een wereldwijde marktleider (3000 medewerkers worldwide) op het gebied van geïntegreerde en gecombineerde subsystemen en machines? Dan zijn wij opzoek naar jou! Vind jij het een uitdaging om met jouw engineering skills aan de slag te gaan En heb je daarnaast een afgeronde HBO Werktuigbouwkunde/Mechanical Engineering opleiding en minimaal twee jaar werkervaring? Dan is dit dé baan voor jou!

Functieomschrijving

Als Mechanical Engineer heb je een zelfstandige rol waarbij verwacht wordt dat je initiatief neemt bij het engineeren van nieuwe projecten. Jij zal deel uitmaken van een multidisciplinair team waarbij je werkt met Project Engineers en Layout Engineers. Met je team ben je verantwoordelijk voor het vertalen van verkochte systemen naar een gedetailleerde systeemontwerpen. Jij zal als Mechanical Project Engineer vooral bezig met de mechanische functionaliteit, maar om een compleet ontwerp te maken zal je met je collega’s van andere disciplines samenwerken. Jouw werk zal later worden gebruikt door de projectuitvoering, waarmee je nauw contact zal houden dwars door het productieproces heen.

De uitdaging in deze positie is om de juiste balans te vinden tussen de eisen van de klant, een haalbare oplossing, het beschikbare budget en de juiste planning.

Functie-eisen

HBO opleiding Werktuigbouwkunde, Mechanical Engineering2 a 3 jaar werkervaring als Mechanical EngineerGoede beheersing van de Engelse en Nederlandse taalJe bent in staat en bereid om wereldwijd te reizen ongeveer 10% van je tijd


Arbeidsvoorwaarden

afwisselende werkzaamheden in een enthousiaste en ambitieuze omgevingopleiding- en ontwikkelingsmogelijkhedeneen uitstekende werksfeer met prima collega’smarktconforme primaire en secundaire

Locatie: Noord-Brabant - Eindhoven
Toegevoegd op 8 dagen geleden en vervalt op 25 april, Advertentie id: 996316          33 bezoeken