Mechanical engineer NPI

contact met mij op 142,33 EUR

Bedrijfsomschrijving

Deze machinebouwer in de regio Eindhoven specialiseert zich in custom made machines voor klanten die wereldwijd gevestigd zijn. Daarnaast hebben zij inhouse een cleanroom, afdeling verspaning, 3D printen, engineering, assemblage/testen, bedrijfsbureau en niet geheel onbelangrijk; een geweldige grote kantine! 

Met ruim 200 werknemers zet dit bedrijf zich dagelijks in voor het oplossen van technisch complexe vraagstukken waarbij de klantvraag/wens centraal staat. Door de hoeveelheid kennis die inhuis zit, zijn zij instaat om op maat gemaakte machines te verkopen die zorgen voor afval reductie, hogere kwantiteit, automatisering en gebruiksvriendelijkheid. 

Naast de custom made machinelijn wordt in de verspaning afdeling alle gereedschappen verwerkt, deelmodules gefreesd/geprint en nabewerkt. In de cleamroom worden deze producten op de juiste manier geassembleerd, nagekeken/gemeten, getest en uiteindelijk gecleaned/verpakt. 

Functieomschrijving

In deze job ben je een spin in het web. Je vind het plezierig om samen te werken met verschillende stakeholders intern en extern. Topics die jouw dag tot een succes moeten brengen zijn:

- productstrategie
- maakstrategie
- CAD-modellen, TPD, TCF zijn voor jou bekende tekeningen/programma's
- maakbaarheidsanalyse (in samenwerking met manufacturing engineer)
- technische communicatie tussen verschillende afdelingen
- belangen behartigen van interne en externe partners
- test en evaluatieprocedures opzetten, TCD, TPS.
- nieuwe processen, technieken en productstrategieën ontwerpen
- je werkt een Process FMEA uit

Functie-eisen

- HBO werk/denkniveau
- passie voor Hightech
- specialist in CAD, CAE en statistche analyse methodieken bijvoorbeeld SPC
- communicatieve vaardigheiden
- doorzetter/creativiteit

 

Arbeidsvoorwaarden

Een prettige en collegiale werkkring;Ruimte voor eigen initiatieven en doorgroeimogelijkhedeneen prima marktconform salarisuitstekende arbeidsvoorwaardenCAO Metalektro ( 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen)Leuke informele bijeenkomsten met het gehele bedrijf (BBQ, personeelsfeestjes etc.)Vrijheid in functie en een meedenkende

Locatie: Noord-Brabant - Eindhoven
Toegevoegd op 2 dagen geleden en vervalt op 25 april, Advertentie id: 996310          61 bezoeken