Medewerker bron en contact onderzoek (BCO)

contact met mij op 14,69 EUR

Functieomschrijving

Medewerker bron en contact onderzoek (BCO)

 

Wil jij de uitdaging aangaan om in een dynamische werkomgeving het Corona virus te bestrijden? Ben jij een échte teamplayer, dan hebben wij de aanbieding voor jou! Jij bewapend je met jou kennis en daadkracht, en stapt richting het voorfront van het gevecht tegen Corona.

 

Wat jij gaat doen?

Jij gaat samen met een enthousiast en ambitieus team het Corona virus in kaart brengen. Door positief geteste inwoners in de regio te informeren, begeleiden en interviewen. Hiervoor is het belangrijk dat je nieuwsgierig ingesteld bent en een lastig gesprek niet uit de weg gaat. Jij verzameld informatie over de contacten die de positief geteste persoon heeft gehad, hierna informeer en begeleid jij deze contacten. ook beantwoord je telefonisch de vragen van deze contacten. Het is daarom van belang dat je empathisch ingesteld bent en inzicht hebt in gedragingen van anderen en van jezelf. Tot slot ben je verantwoordelijk voor de nauwkeurige en accurate verslaglegging.

 

Wat jij krijgt als Medewerker bron en contact onderzoek (BCO)


Een uitdagende en afwisselende baan, zo verveel je je nooit!

Een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket gebaseerd op de cao SGO.

Een mooi salaris tussen de € 2.127,- en € 3.520,- bruto per maand! (bij 36 uur per week)


 

Wat er van jou wordt verwacht

Jij wil het Corona hands on en veerkrachtig bestrijden. Jij bent sociaal, een aanpakker en houd van een directe aanpak. Verder:


Beschikbaar vanaf 1 juni voor maximaal een jaar.

Ervaring als regievoerder op een caseload (pré)

MBO 4/HBO werk- en denkniveau en hebt bewezen affiniteit met het sociaal domein.

Bereid om een VOG aan te leveren


 

Jouw werkomgeving

Je bent bereid te werken tussen de 16 en 36 uur en hierbij ben je ook beschikbaar in de weekenden. Wil je flexibel zijn in uren, dagen evenals de werkwijze dan is dit DE baan voor jou!

 

Sta je te trappelen? Wij ook! Solliciteer snel, dan laat ik de digitale koffie vast lopen!

Toch nog vragen? Die beantwoord ik graag! mijn naam is Masja en je kunt me bellen op 038-4261922 of mailen naar zorg.noordnederland@tempo-team.nl. Tot snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Sollicitatieprocedure

Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te!

Locatie: Overijssel - Zwolle
Toegevoegd op 9 dagen geleden en vervalt op 1 september, Advertentie id: 1028260          74 bezoeken