Medewerker Technische Administratie

contact met mij op 142,34 EUR

Bedrijfsomschrijving

Enexis Netbeheer is één van de 7 netbeheerders in Nederland. De belangrijkste taak van een netbeheerder is het aanleggen en onderhouden van het energienet in Nederland. Bovendien zorgt een netbeheerder voor het transport van energie: we vervoeren energie van de elektriciteitscentrale of het gasstation naar uw woning of uw bedrijf.

Functieomschrijving

Het team (circa 20 man) aansluiting zorgt voor gas en elektra-huisaansluitingen in het gebied west Brabant, We realiseren nieuwe aansluitingen maar ook verplaatsingen, vervangingen en verzwaringen. Het team zorgt voor de administratie rondom storingen: het beleggen van de storingen bij monteurs, het achteraf verwerken van de storingen in systemen etc.
De medewerker technische administratie verzorgt o.a. de volgende werkzaamheden rondom storingen:
Het verwerken van storingen in de verschillende systemen, contact met klanten over storingen, toewijzen van storingen aan monteurs.

Functie-eisen

Administratief medewerker.

Medewerker moet kunnen werken in teamverband, is flexibel en kan zich goed uitdrukken. De medewerker is kwaliteitsgericht en stressbestendig.
MBO niveau 4 diploma

Gevraagd opleidingsniveau: minimaal MBO.
Voor deze functie wordt minimaal 1 ja(a)r(en) relevante werkervaring gevraagd.
Meer informatie is te verkrijgen bij Regio Den Bosch, telefoonnummer (073) 612 54 44. Referentienummer van deze vacature:.

Locatie: Noord-Brabant - Roosendaal
Toegevoegd op 22 dagen geleden en vervalt op 13 augustus, Advertentie id: 996380          187 bezoeken