Medisch Cordinator Vaccinatie

.... EUR

Driessen verbindt mens en werk in de sectoren overheid, onderwijs, zorg & welzijn en cultuur. Zo creëren wij werkgeluk voor meer dan 15.000 talenten die op hun beurt miljoenen mensen gelukkig maken. Want mensen die werken in de publieke sector maken de wereld elke dag een stukje mooier. Een stukje gelukkiger. En dat werkt door.

Functiebeschrijving
Ben jij iemand die verbindt, signaleert, overzicht houdt, helder communiceert, knopen kan doorhakken en goed samenwerkt binnen een team? Beschik jij over een medische achtergrond en ben je BIG geregistreerd? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Voor de GGD Zeeland zijn wij voor verschillende locaties per direct op zoek naar medische coördinatoren vaccineren. Het betreft een functie voor 32-36 uur per week, voor tenminste 5 maanden, met kans op verlenging. Wil jij graag jouw (medische) kennis en expertise inzetten voor deze zorginstelling en je steentje bijdragen in de bestrijding van Covid-19? Reageer dan snel!


Voor verschillende vaccinatielocaties in Zeeland (Middelburg, Zierikzee, Terneuzen & Goes) zijn wij op zoek naar medische coördinatoren vaccinatie.
De medisch coördinator vaccinatie is verantwoordelijk voor de medische onderdelen van het volledige vaccinatieproces op locatie. Op voorhand is de medisch coördinator verantwoordelijk voor het beoordelen van eventuele contra-indicaties en tijdens en na de vaccinatie kan de medisch coördinator opgeroepen worden in geval van post-vaccinale verschijnselen. Waar nodig is de medisch coördinator verantwoordelijk voor het inschakelen van de juiste hulp. De medisch coördinator is de spil tussen de vaccinvoorbereiders, prikkers en arts. De medisch coördinator werkt nauw samen met de arts, waarin de arts medisch eindverantwoordelijk is.
Taken / verantwoordelijkheden op hoofdlijnen:


Inrichting van de vaccinatie locatie (samen met locatiehoofd);
Controleert dagelijks of de gebruikte documentatie (taakkaarten, landelijk draaiboek werkprocessen, RIVM vaccinatie richtlijn, etc.) en locatie inrichting nog up-to-date is (samen met locatiehoofd);
Geeft uitleg aan medewerkers in priklijn en borgt daarmee bekwaamheid en bevoegdheid van prikkers;
Houdt toezicht op de kwaliteit van het handelen van de prikkers;
Adviseert burger over vaccinatie indien één of meer van de triagevragen (gezondheidsverklaring) met ‘ja' wordt beantwoord;
Adviseert burger over vervolgstap wanneer vaccin incorrect is toegediend;
Noteert eventuele incorrecte vaccinatie in het dossier van de burger (CoronIT) en maakt een MIC-melding;
Monitort de bijwerkingen op de GGD-locatie en registreert bijwerkingen in CoronIT;
Meldt bijwerkingen en ernstige post-vaccinale reacties aan het BijwerkingencentrumLareb.Functie-eisenEen afgeronde medische HBO opleiding (bijv. HBO verpleegkunde) en ruime werkervaring in een medische functie (bijv. Verpleegkundige);
Ervaring in een leidinggevende functie binnen de zorgsector;
Een geldige BIG registratie; ;
Je bent bereid ook in de weekenden of avonduren te werken en je bent per direct beschikbaar voor minimaal 6 maanden.ArbeidsvoorwaardenEen afwisselende baan bij een zorginstelling;
Je wordt beloond met een marktconform salaris van minimaal conform cao SGO schaal 9. Afhankelijk van opleiding en ervaring bedraagt het salaris (€2756 - €4048 o.b.v. 36 uur)
Een reiskostenvergoeding van €0,19 per km;
Je bouwt naar rato 25 vakantiedagen per jaar op en je ontvangt 8,33% vakantiegeld over je verdiende salaris;
Collectiviteitskortingen bij verschillende (zorg-)verzekeringen;
Doorbemiddeling na uitstroming: Driessen!

Locatie: Zeeland - Middelburg
Toegevoegd op 7 dagen geleden en vervalt op 15 oktober, Advertentie id: 1123509          256 bezoeken