Meerkleuren Offsetdrukker

.... EUR

Internationale Grafimedia onderneming

Functiebeschrijving
Let op: Sollicitatie vindt plaats middels video-interview!

Ben jij een ervaren Offsetdrukker die energie krijgt van complexe meerkleuren-drukwerk opdrachten? Ben jij tevens een kleuren specialist en ambieer je verdere ontwikkeling binnen je vak? Woon je ook nog in de regio van Amsterdam, dan hebben wij een leuke vacature voor jou!

Als offsetdrukker ga je aan de slag binnen een gezellige ploeg waar je een vijf-kleuren Offsetpers mag gaan bedienen. Als vervolg op de order instructie, bouw je de pers mechanisch en elektronisch om voor de volgende drukopdracht. Je maakt aansluitend een afdruk in de juiste kleur, je bent kritisch op de output en lijnt waar nodig je drukvel verder uit voor het beste resultaat. Daarna ga je produceren en verhelp je waar nodig eventuele kleine storingen. Je bent trots op het eindresultaat voor de klant en evalueert jouw drukwerk producties met de voorman. Naast het drukken houd je de juiste registratie bij. Herken jij jezelf in deze omschrijving als ervaren offsetdrukker, reageer dan snel op deze vacature.

Functie-eisen
Voor deze functie is het van belang dat je:


Een grafisch /technische opleiding hebt afgerond
meerdere jaren ervaring hebt opgedaan als offsetdrukker binnen een drukkerij omgeving
als persoon graag accuraat werkt en proactief bent ingesteld
beschikbaar bent in een 2 ploegendienst en in de toekomst een stap naar een 3-ploegen geen probleem vindt
woonachtig bent in de regio Amsterdam / Haarlem / Hoofddorp.Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden conform CAO. Solliciteer svp via de 'reageer' button onderaan de vacature op: www.module.nl!


Module biedt nu de unieke mogelijkheid een eerste kennismaking en nadere informatie over onze dienstverlening en vacature middels een video interview te laten plaatsvinden. Onze kandidaten zijn nu geen tijd en geld meer kwijt aan reizen en het milieu is ook blij met ons!Websitebanners.recruitmenttechnologies.com/adnetwork/servlet/advertbeans.trackingservlet?seid=85280481&t=101&cid=modu-nl&vid=000147

Locatie: Noord-Holland - Hoofddorp
Toegevoegd op 8 dagen geleden en vervalt op 28 november, Advertentie id: 1240972          50 bezoeken