Mercedes-Benz A-klasse Shortlease - 429,- per maand

429 EUR

Mercedes A-klasse shortlease vanaf slechts €429,- per maand. De all-inclusive lease is per maand opzegbaar en daarbij biedt Shortleaseland.nl een laagste prijsgarantie. Shortlease is de ideale keuze voor iedere particulier én ondernemer, ook starters en ZZP-ers zijn van harte welkom!

Ga direct naar de website voor meer informatie over Mercedes A-klasse Shortlease!

Met de shortlease van Shortleaseland.nl bent u altijd verzekerd van een zorgeloze rijervaring. Dat betekent concreet dat we u volledig ontzorgen als het gaat om uw auto en we de shortlease aanbieden tegen een all-inclusive prijs. 

Inbegrepen in de Shortlease: Onderhoud & ReparatieDirect gratis vervangend vervoer bij schade of onderhoudVerzekering (ook voor inzittenden)Afschrijving Pechhulp met Europa dekking Motorrijtuigenbelasting Over Shortleaseland.nl:
Shortleaseland.nl behoort tot één van de grootste shortlease maatschappijen van Nederland. Met een constante voorraad van 250 personen- en bedrijfswagens staat er altijd een model klaar dat aansluit bij uw wensen. Shortleaseland.nl staat voor het ondersteunen van ondernemers en particulieren in hun mobiliteitsbehoefte. Omdat wij begrijpen dat iedereen flexibel wil zijn, is het contract van de shortlease maandelijks opzegbaar. 

De voordelen van Shortleaseland op een rij:
Auto’s en Bedrijfsauto’s direct inzetbaar.Goedkoper dan kopen!Standaard laagste prijsgarantie Contract is per maand opzegbaar Ook starters en ZZP’ers zijn welkom Ruime keuze uit 14% bijtelling auto&rsquo
Locatie: Noord-Holland - Amsterdam
Toegevoegd op 16 dagen geleden en vervalt op 30 oktober, Advertentie id: 611079          71 bezoeken