MIGMAG lasser - omgeving Zelhem

.... EUR

Voor een klant in de regio Zelhem (GLD) zijn wij op zoek naar een MIG/MAG lasser. In deze functie bestaan jouw werkzaamheden uit het samenstellen van stalen frames / onderstellen (het chassis) voor de verplaatsing van werktuigen. Er wordt gewerkt aan de hand van werktekeningen.


Functie-eisen
Wij zijn op zoek naar een kandidaat die minimaal in het bezit is van een LTS-diploma. Daarnaast verwachten wij van je dat je in het bezit bent van een MIG / MAG, niveau 2-3 certificaat.

Arbeidsvoorwaarden
Dit betreft werk voor langere duur, waarbij de kans groot is dat je bij gebleken geschiktheid een vaste aanstelling krijgt aangeboden. Je komt te werken in een dynamische functie met technische uitdaging. Er heerst een enthousiaste en informele werksfeer bij de werkgever. Je ontvangt een marktconform salaris en krijgt volop de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen door middel van het volgen van opleidingen en trainingen.

Heb jij interesse? Neem dan contact op met een van onze consultants via:

✉ aike@janssenpersoneelsdienst.nl
✆ T: 0314-374940
 WhatsApp: 06-30247659Websitebanners.recruitmenttechnologies.com/adnetwork/servlet/advertbeans.trackingservlet?seid=85308010&t=101&cid=jans-nl&vid=702971

Locatie: Gelderland - Doetinchem
Toegevoegd op 8 dagen geleden en vervalt op 28 november, Advertentie id: 1240996          71 bezoeken