Montagemedewerker buitendienst tuinbouw - Zevenaar

.... EUR

Wij zijn op zoek naar een écht buitenmens! Een kandidaat die fysiek goed in orde is en op zoek is naar een nieuwe, afwisselende baan!

Ben jij woonachtig in de regio Zevenaar? Wil jij graag aan de slag als montagemedewerker buitendienst / tuinbouw? Heb jij de ambitie om door te groeien naar een vakkundig specialist? Wil jij tussen de €12,00 en €13,00 bruto per uur verdienen en ben jij iedere werkdag tussen 7:00 en 17:00 uur beschikbaar?

Lees dan snel verder!

In deze functie werk je in koppels in de kassenbouw. Je monteert nieuwe en repareert bestaande kassen. Je helpt daarnaast mee aan de bouw van veranda's, schuttingen, tuinkamers, zonweringen en aluminium kozijnen. Samen met een van je collega's voer je je
werkzaamheden zowel bij particuliere, als zakelijke klanten uit. Wanneer je over de nodige las- en montage ervaring beschikt, heb je een streepje voor!

Functie-eisen
Je hebt affiniteit met de techniek en bent een echt buitenmens. Je voelt de drive om de uitblinker van het bedrijf te worden!


Arbeidsvoorwaarden
Het betreft een fulltime functie van 40 uur per week, waarbij je in een klein en hecht team komt te werken. Uitgangspunt is dat je uiteindelijk een vaste aanstelling krijgt.

Bij interesse neem contact op met Aike Willemsen via:
✉ aike@janssenpersoneelsdienst.nl
✆ T: 0314-374940
 WhatsApp 06-30257659Websitebanners.recruitmenttechnologies.com/adnetwork/servlet/advertbeans.trackingservlet?seid=85306721&t=101&cid=jans-nl&vid=702992

Locatie: Gelderland - Groessen
Toegevoegd op 8 dagen geleden en vervalt op 28 november, Advertentie id: 1241003          63 bezoeken