Monteur Machinebouw Bouwen en Inbedrijfstellen

contact met mij op 15,05 EUR

Ervaring in het onderhouden van auto's of vrachtwagensJe sleutelt graag, zowel bij het bedrijf zelf als op locatie Mechanisch opbouwen, elektrisch aansluiten en in bedrijfstellen

Bedrijfsomschrijving

Deze producent van vacuümpompen en systemen is binnen deze branche één van de grootste producenten ter wereld. Met 60 vestigingen in 42 verschillende landen is dit bedrijf al meer dan 50 jaar specialist op het gebied van vacuüm en overdruktechniek. Wereldwijd heeft dit bedrijf meer dan 3.000 medewerkers waarvan er 85 werkzaam zijn op de Nederlandse vestiging. 

Het super strakke en moderne pand inclusief werkplaats is gevestigd in het midden van het land en houdt zich bezig met de verkoop van vacuümpompen, het ontwerpen en construeren van de vacuümsystemen, het repareren en reviseren van de pompen en systemen en uiteraard het onderhouden van deze producten. Naast de moderne werkplaats hebben ze ook een high-tech magazijn waar alle pompen, systemen en materialen op voorraad staan. 

Functieomschrijving

De groep monteurs bestaat uit 30 medewerkers waarvan ongeveer de helft binnendienst monteurs en de andere helft servicemonteurs. Wegens de enorme groei die dit bedrijf meemaakt zijn ze op zoek naar nieuwe collega's ter uitbreiding van de montage afdeling. Als monteur systeembouw ben je verantwoordelijk voor het bouwen van complete vacuüminstallaties. Je werkt hierbij samen in een projectteam, aangestuurd door een project manager. Vanaf de tekening bouw je de installatie samen en zorg je voor het mechanisch opbouwen, elektrisch aansluiten en volledig in bedrijfstellen van het systeem. 

De taken zijn veelzijdig omdat onze vacuüminstallaties op basis van specifieke klantwensen worden ontworpen. De werkzaamheden omvatten onder andere het aanleggen van leidingwerk en plaatsen van de installaties op locaties. Iedere installatie stelt daarom weer andere eisen aan je kennis, ervaring en creativiteit. De werkzaamheden zullen zowel bij het bedrijf zelf als op locatie bij de klant plaatsvinden. Natuurlijk start je met een gedegen inwerktraject waarin je wegwijs wordt gemaakt in de organisatie en haar producten.

Functie-eisen

Van de nieuwe monteur werktuigbouwkundige installaties wordt het volgende verwacht:

MBO niveau 3/4 werk- en denkniveau en een diploma in de richting van Mechatronica, Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde of een gelijkwaardige opleiding.Goede mechanische kennis in combinatie met (basis) elektrotechnische kennisKennis van PLC techniek en installatiewerk is een préGoede beheersing van de Nederlandse taalJe bent een teamspeler maar ook gewend zelfstandig te werkenFlexibel, ook ten aanzien van werktijden.

Arbeidsvoorwaarden

Als je aan de slag gaat als monteur werktuigbouwkundige installaties kun je het volgende verwachten:

Een salaris van € 2.600,00 tot € 3.300,00 bruto per maand afhankelijk van leeftijd en ervaringEen 13e maand27 vakantiedagen13 ADV dagenMogelijkheid tot het volgen van opleidingen

Sollicitatieprocedure

Regio UtrechtLandelijk40 uur 2.000 - 2.900 euro
Denk jij dat de functie van monteur werktuigbouwkundige installaties echt wat voor jou is? Klik dan op 'Solliciteren'. Meer weten? Bel, mail of WhatsApp met Bram van Eikenhorst.

Mobiel: 06 - 12 76 50 91 
E-mail: bram@profield.nl 

Functies bij Profield: Field Service Engineer, Servicemonteur, Service Engineer, Monteur Technische Dienst, Medewerker Technische Dienst, Onderhoudsmonteur, Ploegenmonteur, Service Technicus, Storingsmonteur, Mechanisch Monteur, Elektromonteur, Allround Monteur, Inbedrijfsteller en Commissioning

Locatie: Utrecht - Utrecht
Toegevoegd op 2 dagen geleden en vervalt op 2 december, Advertentie id: 1053660          51 bezoeken