Monteur Mechanisch (Veghel, Fulltime)

contact met mij op 135,48 EUR

Bedrijfsomschrijving

Bij DIT Personeel gaan we 100% voor vaktalent. Wij zijn als landelijke personele dienstverlener gespecialiseerd in de inzet van (internationaal) vaktalent in de Techniek, Bouw, Metaal, Industrie en Schildersbranche. Werkvelden die voor ons geen geheimen kennen. Door onze kennis van de praktijk en jarenlange ervaring. Werving, selectie én opleiden van vaktalent zit ons in de genen. De nadruk in onze dienstverlening ligt op uitzenden en detacheren. Met de 7 vakgaranties geven wij onze vaktalenten en klanten meer zekerheid. DIT Personeel staat garant voor vakmanschap!

Functieomschrijving

Werk jij graag als monteur? Vind je het leuk om door heel Nederland te reizen naar verschillende opdrachtgevers? Wil je graag werken bij een van de meest vooraanstaande groothandelaren in staal, rvs en aluminium in Nederland? Dan ben jij de monteur die ik zoek!

Je voornaamste werkzaamheden zijn het o.a. het uitvoeren van onderhoud en controles aan alle aanwezige machines op alle locaties van de opdrachtgevers door heel Nederland. Je bent verantwoordelijk voor het bijhouden van de documenten van de machines. Ook beoordeel en controleer je offertes en maak je prijsafspraken bij snel uit te voeren reparaties. De machines zijn o.a. kranen, lasers, straal- en zaagmachines, weegmachines en transportmiddelen.

Functie-eisen

• Je hebt een afgeronde technische opleiding gedaan op MBO niveau.
• Je hebt ervaring als mechanisch- en/of onderhoudsmonteur.
• Je bent in het bezit van een rijbewijs.
• Je bent bereid tot het draaien van storingsdiensten buiten de normale werkuren.

Arbeidsvoorwaarden

• De functie is in fulltime dienstverband.
• Een afwisselende en zelfstandige fulltime functie in een collegiale en informele werkomgeving met een no-nonsense cultuur.
• Secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals reiskosten á 0,19 cent netto en 25 vakantiedagen.

Ben jij de monteur die ik zoek? Bel of app mij (Clio) op 06 – 12 62 10 92 of mail naar zuidwest@ditmetaal.nl. Tot snel!

Sollicitatieprocedure

Ons referentienummer:

Locatie: Noord-Brabant - Veghel
Toegevoegd op 8 dagen geleden en vervalt op 20 juni, Advertentie id: 948346          222 bezoeken