Monteur Schiphol, jouw uitdaging

contact met mij op 17,73 EUR

Bedrijfsomschrijving

Bedrijfsprofiel:

R-Recruitment is inmiddels al meer dan 22 jaar jouw specialist in de werving en selectie voor Luchthaven Schiphol.

Onze mensen op ons kantoor hebben allen jarenlang op het platform van Schiphol gewerkt en spreken de taal van de luchtvaart. Je zult dus niet voor verrassingen komen te staan.

Daarnaast verzorgen wij de complete sollicitatieprocedure. Je kunt hierbij denken aan een sollicitatietraining, begeleiding naar jouw sollicitatiegesprek en het bekijken van de diverse originele trainingsvideo’s.

Interesse?

Heeft deze uitdagende en dynamische baan je interesse gewekt reageer dan snel.

Voor meer informatie ga naar www.airr.nl

Functieomschrijving

Een unieke baan in de Luchtvaart als Monteur met uitdaging en avontuur en met uitstekende toekomstperspectieven ligt in jouw bereik!

                                                MONTEUR

Voor een grote opdrachtgever in Ground Support Equipment en Cargo Handling Systems voor de luchthavenindustrie zijn wij opzoek naar monteurs. Onze opdrachtgever is één van de grootste spelers op het gebied van onderhoud van Cargo Handling Systems zoals truckdocks, rollerbaan-systemen en warehouse ULD movers.

De organisatie kenmerkt zich door korte lijnen en persoonlijk contact, waar veilig werken, kwaliteit en snel schakelen hoog in het vaandel staan.

Functie:

Als monteur ben je belast met het verrichten van inspecties, onderhouds- en storingswerkzaamheden aan de diverse vaste installaties in de warehouses. Denk hierbij aan rollerbanen, truckdocks, deuren en opslagsystemen. Ook het plaatsen van nieuwe systemen behoort tot de werkzaamheden. Aangezien het voor de klant om kritische systemen gaat, ligt er vaak tijdsdruk op het werk. De werkzaamheden bevinden zich voor een deel in de werkplaats en voor een deel op locatie bij de klant.

Functie-eisen

Functie-eisen:

Je hebt ruime technische werkervaring op het mechanisch werktuigbouwkundig niveau zoals lassen, persen en buigen. Basiskennis van elektra en hydrauliek is een pré.Je bent bereid om onregelmatige diensten te draaien.Je bent in het bezit van rijbewijs B en bij voorkeur van rijbewijs BE en VCA.Je bent in staat zowel zelfstandig als in teamverband te werken.Daarnaast betreft het een vertrouwensfunctie ( Luchtvaartindustrie ) en word je gescreend door de AIVD.
De criteria voor deze screening zijn:

minimaal 8 jaar woonachtig zijn in Nederlandin het bezit zijn van een geldig paspoort of ID kaartgeen aanraking hebben gehad met justitie
 

Arbeidsvoorwaarden

Ons aanbod

 Een afwisselende baan in een dynamische omgeving op één van de grootste luchthavens van Europa. Een goed en marktconform salaris (CAO metaalbewerking) bij een stabiel en groeiend bedrijf. Het betreft een fulltime baan met uitzicht op vast dienstverband. 

Sollicitatieprocedure

 

IS DIT JOUW BAAN? Ben jij zelfstandig, verantwoordelijk en sta jij voor kwaliteit, mail dan jouw motivatiebrief en CV naar schiphol@airr.nl. Kijk voor meer informatie op onze website www.airr.nl.Websiteeasyapply.jobs/r

Locatie: Noord-Holland - Schiphol
Toegevoegd op 8 dagen geleden en vervalt op 28 november, Advertentie id: 1240982          55 bezoeken