Monteur Technische dienst (32 ploegentoeslag)

.... EUR


Je komt te werken binnen een distributiecentrum waar meer dan 30.000 verschillende producten zijn opgeslagen. Deze producten worden gepickt, ingepakt en klaargemaakt voor transport naar de winkels. Dit proces is voor een belangrijk deel volledig geautomatiseerd.
Betaselect is specialist in het verbinden van bèta's en technische bedrijven. Daarbij zijn ontwikkeling en vooruitgang belangrijke thema's voor ons. Wij Wij faciliteren groei. En zijn toekomst gericht. De letter B in ons logo is daarom ook geïnspireerd op het wiskundige teken voor ‘groter dan': >
Met ruim 20 jaar ervaring in de lokale markt weten we precies wat er speelt. En welke kansen dit voor jou biedt!


Functiebeschrijving

Jij bent als Service Monteur een onmisbare schakel in het soepel laten verlopen van het proces binnen het distributiecentrum. Je lost alle storingen op, zowel op mechanisch, elektrisch pneumatisch en hydraulisch gebied. Als er geen storingen zijn dan ben je bezig met het preventief onderhoud. Je krijgt alle ruimte om met voorstellen te komen om de systemen en processen te verbeteren.


Functie-eisen

Je bent een goede match als je een passie hebt voor techniek. Je hebt een MBO opleiding afgerond in de richting van werktuigbouwkunde, mechatronica, elektrotechniek of procestechniek. Ook heb je een aantal jaren werkervaring binnen een technische omgeving. Je werkt in een ploegendienst (4 ploegen).
Denk jij in oplossingen? Ben je een echte teamspeler die graag komt met vernieuwende ideeën en verbeteringen? Dan komen we graag met jou in contact!


ArbeidsvoorwaardenEen contract met uitzicht op een vaste baan
Goed salaris tussen de 2600 en 3600 obv 36 uur, exclusief toeslagen
Uitstekende toeslagen op onregelmatige uren, gemiddeld 32%
Je mag zelf bepalen waaraan je de opbouwde toeslagen uitgeeft
Een prettige, professionele werkomgeving bij een grote stabiele

Locatie: Utrecht - Utrecht
Toegevoegd op 7 dagen geleden en vervalt op 15 oktober, Advertentie id: 1172046          70 bezoeken