Monteur Technische Dienst Elektrotechniek Smaakmaker g...

contact met mij op 16,11 EUR

Werken met 14 proceslijnen en 15 verpakkingslijnen - Een heel diverse machines park (oude en nieuwe machines) - Uitstekend salaris, een 13e maand en winstuitkering

Bedrijfsomschrijving

‘’Wat doe jij eigenlijk?’’ wordt er vaak gevraagd op feesten en partijen. Als je bij dit bedrijf werkt heb je een makkelijk antwoord. Op elke tafel vindt je het product terug dat jij helpt produceren. Vanuit een productielocatie in een Nederlands plaatsje wordt de hele wereld voorzien van de lekkerste sauzen. Daar zijn ze trots op!

Dat het een leuk bedrijf is met gezellige mensen die hart voor de zaak hebben is natuurlijk nog een pluspunt. Elk jaar wordt er een bijeenkomst gehouden voor oud werkgevers en dat toont de binding met het bedrijf. "We hebben laatst een gepensioneerde van in de 70 helaas moeten vertellen dat zijn dienstverband nu echt afgelopen was" verteld de HR-manager.

Mensen blijven hier lang zitten en voelen een grote verbondenheid met het product en het bedrijf. Je krijg hier ook een goede winstdeling. Want winst maken doen ze tenslotte met zijn allen. Zoek niet verder, dit kan jouw bedrijf worden!

Functieomschrijving

Als Monteur Technische Dienst houdt jij je bezig met alle productiemachines en installaties in de fabriek. Dit doen ze gelukkig in een goed systeem. Het is wel belangrijk dat je een stabiel en rustig persoon bent want werken in een productieomgeving is soms hectisch maar daardoor ook heel gevarieerd. 

Werken in een 3-ploegensysteem is niet (meer) voor iedereen weggelegd. Maar als jij dat wel wil werk je natuurlijk graag in een fabriek waar alles goed geregeld is. Dat is hier het geval. Daarbij zijn de toeslagen voor de ploegendienst uitstekend en kan je hierdoor een flink salaris verdienen. 

De 14 proceslijnen en 15 verpakkingslijnen hebben ieder een eigen karakter. Er staan hier machines afkomstig uit 1960, maar ook gloednieuwe productielijnen voorzien van de meest moderne technieken. 

Doordat er hier 1500(!) verschillende producten van de band komen blijft  afstellen van machines een belangrijk onderdeel van het werk. 

Functie-eisen

Wat zoeken wij in een Monteur Technische Dienst:

Elektrotechnische kennis verkregen door een technische MBO opleiding

Een goede (basis)kennis van Siemens PLC’s is een must

Allround willen leren op gebied van elektrotechniek, besturingstechniek en werktuigbouwkunde

Bereid om te werken in een 3-ploegenrooster

Ervaring met werken in een productie omgeving is een pré

Arbeidsvoorwaarden

Als Monteur Technische Dienst mag jij het volgende van ons verwachten:

Een 40-urige werkweek

11,5 ATV dagen

Salaris tussen de € 2.500,00 en € 3.500,00 afhankelijk van jouw leeftijd, opleiding en ervaring

Bonusregeling in de vorm van een 13e maand

Extra inkomsten d.m.v. een winstdeling

Uitstekende ploegentoeslag van 19,5%

Reiskostenvergoeding (max. €199,26)

Betrokkenheid bij nieuwe projecten en ontwikkelingen

Sollicitatieprocedure

Regio Utrecht3-ploegendienst40 uur2.500 - 3.500 euro
Denk jij dat de functie van Monteur Technische Dienst echt wat voor jou is? Klik dan op 'Solliciteren'. Meer weten? Bel, mail of WhatsApp met Kevin Koelewijn.

Mobiel: 06 - 82 63 92 20
E-mail: kevin@profield.nl

Functies bij Profield: Field Service Engineer, Servicemonteur, Service Engineer, Monteur Technische Dienst, Medewerker Technische Dienst, Onderhoudsmonteur, Ploegenmonteur, Service Technicus, Storingsmonteur, Mechanisch Monteur, Elektromonteur, Allround Monteur, Inbedrijfsteller en Commissioning

Locatie: Utrecht - Den Dolder
Toegevoegd op 10 dagen geleden en vervalt op 9 april, Advertentie id: 1127445          90 bezoeken