Monteur Technische Dienst Verschoven Dagdienst 2.5...

contact met mij op 15,05 EUR

Werken in een nieuw gebouwde productielocatie (anno 2017) - Diverse werkzaamheden op mechanisch en elektrotechnisch vlak - Werken bij een grote en betrouwbare werkgever

Bedrijfsomschrijving

Dit bedrijf maakt onderdeel uit van een stabiele groep bedrijven. Binnen deze groep word al sinds 1946 gewerkt met groenten en fruit. Zowel de in- en verkoop als ook eigen teelt en de verwerking van producten gebeurt hier dag in dag uit. De productielocatie in Dronten is het verwerkingsbedrijf van de groep en met 400 man werken zij dagelijks aan het snijden en verwerken van groenten.

In 2017 is dit bedrijf gestart met de productie in het compleet nieuwe moderne pand. Ook het machinepark en de installaties zijn compleet nieuw. Het bedrijf richt zich op het snijden en verpakken van groenten en het maken van maaltijdsalades. Deze gezonde gemaksproducten zijn steeds populairder aan het worden. Om die reden heeft het bedrijf een "gezonde" toekomst voor zich.

De technische dienst is verantwoordelijk voor de beschikbaarheid van de machines, de eigen waterzuivering en een deel van de gebouw gebonden installaties. De Technische dienst bestaat op dit moment uit zeven monteurs. Deze monteurs worden aangestuurd door een hoofd technische dienst. De werktijden van de technische dienst liggen tussen de 04:00 uur en 24:00 uur. Het bedrijf is 6 dagen in de week geopend. Om die reden werk je eens in de 4 weken op een zaterdag hiervoor krijg je een andere dag in de week vrij.

Functieomschrijving

Als Monteur Technische Dienst bestaan je werkzaamheden uit:

het onderhouden van en oplossen van storingen aan snijmachines, transportbanden, trilbanden, mengtrommels, verpakkingsmachines, etiketteermachines en stapelmachines;het uitvoeren van werkzaamheden op zowel mechanisch als elektrotechnisch vlak;het plaatsen van nieuwe machines binnen de fabriek;het af en toe werken met koeltechniek, waterzuivering en gebouw gebonden installaties.

Functie-eisen

Wie ben jij?

Voor deze functie zijn we op zoek naar kandidaten die in dit groeiende bedrijf hun steentje willen bijdragen. Dit kan zowel zijn als junior monteur zonder ervaring of juist als ervaren senior monteur.

Belangrijk is wel dat je:

Bereid bent te werken in een verschoven dagdienst waarbij de werkzaamheden tussen 04:00 uur en 24:00 uur vallen.geen probleem hebt met het werken in een gekoeld food- productie bedrijfKennis hebt van mechanische techniek en elektrotechniek

Arbeidsvoorwaarden

Als je aan de slag gaat als monteur technische dienst bij dit bedrijf kun je het volgende verwachten:

Een bruto maandsalaris tussen de €2.400,00 en €3.100,00 afhankelijk van jouw kennis en ervaringToeslagen voor het werken op uren buiten het standaard rooster38-urige werkweekMogelijkheden tot het volgen van cursussenWerken in een zelfstandige functie

Sollicitatieprocedure

regio DrontenVerschoven dagdienst38 uur2.500 - 3.100
Denk jij dat de functie van Monteur Technische Dienst echt wat voor jou is? Klik dan op 'Solliciteren'. Meer weten? Bel, mail of WhatsApp met Job Koelewijn.

Mobiel: 06 - 23 32 21 82

E-mail: job@profield.nl

Functies bij Profield: Field Service Engineer, Servicemonteur, Service Engineer, Monteur Technische Dienst, Medewerker Technische Dienst, Onderhoudsmonteur, Ploegenmonteur, Service Technicus, Storingsmonteur, Mechanisch Monteur, Elektromonteur, Allround Monteur, Inbedrijfsteller en Commissioning

Locatie: Flevoland - Dronten
Toegevoegd op 7 dagen geleden en vervalt op 2 december, Advertentie id: 1053656          61 bezoeken