Monteur Verkeersmaatregelen bij Traffic Service Nederland

.... EUR

Ben jij een aanpakker en lever jij graag een bijdrage aan een veilige doorstroming in het verkeer? Solliciteer dan nu als vakman.

WAT GA JE DOEN?Je monteert en demonteerd verkeersmaatregelen;werkt elke dag samen met één of meerdere collega Vakmannen en je rapporteert aan één van onze Projectcoördinatoren;Je leest verkeersmaatregeltekeningen en weet deze te vertalen naar acties;Je draait mee in een periodieke storingsdienst.

WAT VRAGEN WE VAN JOU?Je bent in staat fysiek belastend werk te verrichten;Je bent in bezit van de nodige diploma’s of je bent bereid deze te halen (VCA, BRL, BHV, Verkeersregelaarspas);Je bent in bezit van rijbewijs B;Je bent bereid om op onregelmatige tijden te werken (avond/nacht/weekend).

WAAROM ONS BEDRIJF INTERESSANT IS VOOR JOU?Je gaat een hoge mate van vrijheid en zelfstandigheid ervaren;Er is veel kennis, expertise en vakmanschap aanwezig. Je leert bij ons een uniek vak en er zijn veel doorgroeimogelijkheden;Naast het harde werken is er tijd voor plezier; samen lunchen, darten, gezellige uitjes zoals de jaarlijkse familiedag in de Efteling of de zomerbarbeque.

WAT LEVERT HET JOU NOG MEER OP, NAAST LEUKE COLLEGA'S?Elke 4 weken een marktconform salaris Een goede toeslagregeling;30 vrije dagen, Reiskostenvergoeding en een uitstekende pensioenregeling;Verschillende opleidingsmogelijkheden zoals het halen van rijbewijzen en VCA certificering.

Herken jij jezelf in dit profiel? Reageer dan via de 'Solliciteer' button en wellicht kunnen we samen kijken naar de.

Locatie: Zeeland - s-Heer Arendskerke
Toegevoegd op 4 dagen geleden en vervalt op 22 juni, Advertentie id: 1016245          55 bezoeken