MTS starters gezocht

contact met mij op 142,33 EUR

Bedrijfsomschrijving

MTS starters en bedrijven met elkaar verbinden. Daar maakt Continu dagelijks met hart en ziel werk van.

Continu heeft aandacht voor starters en voor young professionals. Door een goede projectbegeleiding zorgen wij er samen voor dat de eerste fase van je nieuwe baan goed verloopt. Continu bemiddelt in vaste banen!

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar Technische Talenten die vanwege een groeiende opdrachtenportefeuille bij onze klanten de baan van hun leven zoeken.

Meld je snel aan bij Continu en maak kennis met de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden. Denk aan functies zoals;

Mechanical Engineer, Service Technicus, R&D Engineer, Constructeur, Tekenaar, Service Monteur en/of een Technische Traineeship.


Functie-eisen

 

Starters met een afgeronde MTS niveau 4 richting werktuigbouwkunde, elektrotechniek, autotechniek, scheepsvaartechniek en/of mechatronicaJe bent ambities en leergierigDe wil om steeds beter te worden in je vakJe staat open voor feedback en begeleiding
 

Arbeidsvoorwaarden

Je kunt naast een vaste baan rekenen op een zeer goed salaris dat aansluit bij je (stage) ervaring, opleiding en de aard van de verrichte werkzaamheden. Daarnaast bieden we begeleiding in de eerste periode en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een winstdelingsregeling en reiskosten vergoeding.

Sollicitatieprocedure

Binnen Continu bemiddel ik in samenwerking met mijn opdrachtgevers in vaste banen. Hierbij richt ik mij erop om binnen de technische branche kandidaten door middel van ons grote netwerk inkijk te geven in de opties die passen bij hun ambities, dit doe ik allereerst in een persoonlijk gesprek op onze vestiging. Daarnaast maak ik mensen bewust van de opties die misschien net iets buiten hun eerste gedachte vallen, maar hen mogelijk op een positieve manier kunnen verrassen. Hierbij communiceer open eerlijk over kansen op de markt en begeleid ik kandidaten in het volledige proces tot en na het tekenen van hun.

Locatie: Noord-Brabant - s-Hertogenbosch
Toegevoegd op 8 dagen geleden en vervalt op 25 april, Advertentie id: 996311          57 bezoeken