MVK-er

contact met mij op 15,09 EUR

Voor onze klant in Zeeuws-Vlaanderen zoeken wij een MVK-er voor een periode van 4 maanden en bij gebleken geschiktheid voor een langere periode.

Bedrijfsomschrijving

Nouvall Engineering Services is gespecialiseerd in projectondersteuning voor de (petro)chemische Industrie. Wij leveren hierin expertise op het gebied van Engineering, Project Management, Maintenance, Shutdowns, Construction en Safety.

Functieomschrijving

De MVK-er zal zich in deze functie o.a. bezig houden met :

Dagelijks toezicht op veiligheid tijdens de hijswerkzaamheden.Toolboxmeetings.Dagelijks contact met de contractors gekeken naar de dagelijkse ingeplande werkzaamheden.Deelt zijn/haar specifieke kennis en ervaring met mensen in het veld, zowel vooraf als tijdens uitvoer van het werk.De werkzaamheden zullen voornamelijk buiten plaatsvinden.


Functie-eisen

In bezit van MVK of Preventie Adviseur niv 2 diplomaErvaring in de chemieGoede kennis van de Nederlandse taalKennis met betrekking tot het observeren, checken, controleren en corrigeren van veiligheidsaspecten bij diverse activiteiten in een chemische plant.Verantwoordelijk en zelfstandig persoonBenaderbaarVan nature behulpzaamGoed weten wat wel en niet mag qua veiligheidSociaal vaardig, maar moet wel de ervaring en het lef hebben om mensen aan te spreken


Arbeidsvoorwaarden

Uitstekende arbeidsvoorwaarden, zie onze website!

Sollicitatieprocedure

Via onze eigen.

Locatie: Zeeland - Terneuzen
Toegevoegd op 23 dagen geleden en vervalt op 22 april, Advertentie id: 1056385          532 bezoeken