NDO NDT specialist

contact met mij op 14,52 EUR

Bedrijfsomschrijving

DIT -Personeel houdt zich bezig met het detacheren en uitzenden van personeel in Metaal-, Techniek- en Bouwsector. Dit zijn leidinggevende, technische en/of administratieve functies binnen diverse bedrijven.

Het is heel simpel. Je bent een ervaren vakman of vrouw of een starter met doorgroeipotentie. Je wilt graag voor langere tijd aan de slag. Bij DIT kan dat!! Je kunt bij ons werken voor gerenommeerde hoofdaannemers. Projecten die bij je passen. Dat kunnen er één of meerdere zijn, net wat jij wil.

Wij regelen het.

Aarzel je nog om te reageren en wil je liever eerst even bellen? Dan kan je contact opnemen met Melissa Schouten, Accountmanager Metaal 06 82702994. Appen mag ook!

Spreek je gauw!

Functieomschrijving

Wij zoeken naar MBO-ers en HBO-ers WTB of gelijkwaardig die een uitdagende baan zoeken in de techniek en opgeleid willen worden tot NDO-specialist. Wij bieden goede opleidingen en volop doorgroeimogelijkheden.

Wat ga je doen:

In teamverband uitvoeren van niet-destructief materiaalonderzoek zoals röntgen- ultrasoon-, ToFD- en penetrant onderzoek. Dit wordt gedaan aan de hand van technische specificities en contractprocedures conform de geldende veiligheidseisen.

•Het zorg laten dragen voor tijdig onderhoud en kalibratie van apparatuur;

•Het rapporteren van de onderzoeksbevindingen;

•Communicatie met de klant over bevindingen;

•Zorgdragen voor een veilige wijze van werken in een veelal complexe werkomgeving.

Functie-eisen

Wij zijn voor deze functie op zoek naar kandidaten met een technische achtergrond (MTS/HTS afgerond) en enige ervaring als NDO-specialist met behaalde levels.

•In bezit van minimaal VCA-basis;

•In bezit zijn van rijbewijs B;

•Je bent bereid zijn om voor periodes door heel Nederland te worden geplaatst (project afhankelijk);

•Je moet van aanpakken weten;

•Je moet zelfstandig, maar zeker als onderdeel van een team werken;

Met specifieke ervaring op drilling equipment level 2 MT en PT (inspectie normen zijn API, NS2, DS1)

Pré: UT of EMI levels met ervaring op de inspectie van drillpipes.

Arbeidsvoorwaarden

Onze medewerkers kunnen rekenen op gelijke beloning ten opzichte van medewerkers in dienst van het bedrijf. DIT Personeel biedt de medewerkers graag een opdracht met zicht op overname na een detacheringsperiode. Hiermee onderscheiden wij ons ten opzichte van vele andere detacheringsbureaus. Zo heb je de mogelijkheid om in dienst te treden bij onze opdrachtgever, bieden wij 24 vakantiedagen, 15 ATV dagen en bouw je pensioen op .

Ben je enthousiast over de vacature en zie je deze baan binnen DIT wel zitten? Reageer dan nu door op onderstaande button solliciteren te klikken.

Sollicitatieprocedure

Ons referentienummer:

Locatie: Zeeland - Vlissingen
Toegevoegd op 9 dagen geleden en vervalt op 10 oktober, Advertentie id: 1016284          184 bezoeken