Onboarding Specialist

contact met mij op 14,69 EUR

Ben jij pro-actief, goed in multitasken en op zoek naar een uitdagende startersbaan in Den Haag? Voor een grote energie reus zijn wij op zoek naar een Sales Advisor. Als Sales Advisor ben jij de spil in het behalen van alle MKB sales gerelateerde doelen met als doel een duurzame klantrelatie te ontwikkelen. Dit doe jij door het ondersteunen van accountmanagers en sales partners enerzijds en het borgen van kwaliteit van service voor de klant door middel van proces optimalisaties en datakwaliteit anderzijds. 

Functieomschrijving

In de rol als Sales Advisor heb je de kans om een waardevolle bijdrage te leveren aan onze aanwezigheid in de markt. We hechten belang aan een goede werksfeer en onderlinge samenwerking.
De afdeling sales binnen customer care werkt nauw samen met accountmanagers en externe sales partners en richt zich op relatiebeheer, commerciële activiteiten (offertes en relatiebeheer) en het borgen van kwaliteit van service voor de klant. Door middel van het continue verbeteren probeert afdeling Onboarding elke dag het sales proces en de customer journey te optimaliseren en hierdoor de interne en externe relaties te versterken.
 
De functie:
Als Sales Advisor ben jij de spil in het behalen van alle MKB sales gerelateerde doelen met als doel een duurzame klantrelatie te ontwikkelen. Dit doe jij door het ondersteunen van accountmanagers en sales partners enerzijds en het borgen van kwaliteit van service voor de klant door middel van proces optimalisaties en datakwaliteit anderzijds.
 
De Sales Advisor  rapporteert aan de Manager Onboarding
 
Wat ga je doen
Als Sales Advisor vervul je een belangrijke rol binnen de organisatie met een zeer uiteenlopend takenpakket:
 

Het invoeren, verwerken en beheren van data in het CRM systeemHet opstellen, versturen, beheren en het telefonisch opvolgen van offertes en contractenIn samenwerking met de afdeling sales op een accurate wijze en volgens de richtlijnen en procedures de gestelde targets realiserenHet onderhouden van een klantportfolio en beheren van relaties met externe sales partnersHet beheren en optimaliseren van onze Partner PortalContinue verbeteren van onze processen d.m.v. van projectenData management en optimalisatie

Functie-eisen

De ideale kandidaat heeft uitstekende communicatieve en commerciële vaardigheden. Je vind je uitdaging in het realiseren van gestelde targets. Je kunt goed omgaan met hoge werkdruk en je bent een echte doorzetter. Tevens kan je omschreven worden als proactief, flexibel, accuraat en klantgericht met een hands-on mentaliteit. Je bent een echte self-startende teamplayer die in staat is om prioriteiten te stellen.
 
Functie-eisen:

Bij voorkeur beschikt de kandidaat over een afgeronde HBO opleiding met 1 tot 2 jaar relevante werkervaring;Ervaring in de sales en energiebranche is een preUitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift;Bovengemiddelde MS Excel-kennis en affectie met data is een pre.Ervaring met Microsoft Dynamics CRM is een pre

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een tijdelijk functie voor minimaal 6. 

Locatie: Noord-Holland - Hoofddorp
Toegevoegd op 1 dag geleden en vervalt op 26 oktober, Advertentie id: 1028196          36 bezoeken