Onderdelen Honda VF750S SABRE RC07 19821986

contact met mij op 136,93 EUR

Diverse gebruikte originele onderdelen passend voor de modellen Honda VF750S SABRE RC07 bouwjaren: 1982/1986. Deze onderdelen zijn gedemonteerd van een 1985 model met 35.500 km.

-Luxe anti-slip buddyseat
Deze buddyseat is professioneel bekleed met twee soorten kwaliteit stof met daartussen een sierlijke zilveren bies. Het bestuurders gedeelde is een stroeve matzwarte anti-slip stof en het passagiers gedeelte is gemaakt van een oersterke zwarte profiel stof. De buddy bevestiging/sluiting is compleet, dus te monteren in een handomdraai.
Zoekt u een supergave, luxe en exclusieve buddyseat om uw VF750S nog mooier te maken? Sla dan uw slag…!
Vaste prijs: € 165,- (Inruil van uw oude en/of beschadigde buddy mogelijk..)

-Kuipdeel achter
Achter kuipdeel (boven achterlicht), dit kapje heeft enkele lichte gebruik sporen aan de lak en het ophang pennetje linksvoor is er af. Verder is dit onderdeel onbeschadigd en nog prima bruikbaar.
Prijs: € 39,-

-Schijfrem set
Schijfrem set compleet met 12 chromen bevestiging bouten. Deze voor remschijven vertonen geen slijtagesporen, zijn onbeschadigd, schoon en in zeer nette staat!
Set prijs: € 120,-

-Dynamo deksel
Dynamo deksel in onbeschadigde en goede staat. De pakkingszijde is gevlakt en het onderdeel is montage klaar. Dit onderdeel past ook voor Honda VF750C Magna en voor de VF750F Interceptor.
Prijs: € 39,-

-Binnen achter spatbord
Binnen spatbord, dit onderdeel is onbeschadigd en in goede staat.
Prijs: € 29,-

-Chromen voorspatbord
Chromen voorspatbord compleet met de remleiding ophangbeugels. Dit onbeschadigde spatbord ziet er zowel vanbuiten als vanbinnen nog ongelofelijk netjes uit. Is aan de binnenkant behandeld tegen oxidatie met Valvoline Amber tectyl.
Prijs: € 75,-

-Luchtondersteunde achterschokdemper
Gesloten model achter schokdemper met lucht ondersteuning en verstelbare demping. Deze schokdemper is onbeschadigd, grondig gereinigd, behandeld tegen corrosie, technisch en optisch in zeer goede staat! Afkomstig van een gesloopte 1985 Honda VF750S SABRE met 35.500 km.
Voor afmetingen, zie maatschets..
Prijs: € 139,-

-Koppeling compleet
Complete koppeling met de gevoerde en de stalen platen, buiten korf, binnen korf, lagers, borg clip, etc. Dit onderdeel is onbeschadigd, in zeer goede staat en montage klaar! Dit onderdeel past ook voor Honda VF750C Magna en voor de VF750F Interceptor.
Prijs: € 79,-
-Ontsteking pick-up spoelen
Pick-up coils compleet met doorvoerrubber en bevestigingsbouten. Dit onderdeel is keurig schoon, onbeschadigd en montage klaar! Past ook voor Honda VF750C Magna en voor de VF750F Interceptor.
Prijs: € 49,-

-Olie temperatuur sensor
Olietemperatuur sensor, is keurig schoon, onbeschadigd en montage klaar. Past ook voor Honda VF750C Magna en voor de VF750F Interceptor.
Prijs: € 12,50

-Achter schokdemper triangel set
Triangel set compleet met lager bussen, bouten en borgmoeren. Dit onderdeel is netjes schoon en in goede staat.
Prijs: € 35,-

-Achtervork + cardan compleet
Achtervork met cardan compleet met inschroef assen en afdek doppen. Deze achterbrug en cardanklok is op lichte lak gebruik sporen na onbeschadigd en in goede technische staat.
Prijs: € 99,-

-Remsegment achterrem
Remsegment voor achterrem. Dit onderdeel is schoon, onbeschadigd en in zeer goede staat.
As maat: 17mm / Remsegment diagonaal: 158 mm
Prijs: € 45,-

-Achter rempedaal met stang
Achter rempedaal compleet met remstang, veer etc. Dit onderdeel is schoon, onbeschadigd en in zeer goede staat.
Prijs: € 35,-

-Bobine set
Deze bobine set is compleet met montage beugeltjes en is in prima staat. Bobine typenummer: FW82-TRI. Past ook op de modellen Honda VF/VT/CB
Prijs: €,-

Locatie: Zeeland - s-Gravenpolder
Toegevoegd op 25 dagen geleden en vervalt op 24 september, Advertentie id: 958479          69 bezoeken