OnePlus 7 Pro 256 GB

350 EUR

Mooie OnePlus 7 Pro met OnePlus Karbon hoesje en originele verpakking (originele aankoopbon ook aanwezig, mocht dit interessant zijn).

Deze OnePlus is twee jaar mijn trouwe telefoon geweest. De telefoon werkt zoals het hoort, is nooit gerepareerd en heeft nooit problemen gehad. Ook het hoesje heeft geen beschadigingen. Het standaard, doorzichtige hoesje is nooit gebruikt.

Accu is in perfecte staat en gaat bij normaal gebruik rustig een dagje mee. En anders staat OnePlus bekend om de slogan "A day's power in half an hour", wat inhoudt dan na een half uurtje laden (vanaf 0%), de telefoon de rest van de dag mee kan gaan zonder bij te laden.

Reden van verkoop is omdat ik kon verlengen en een nieuw toestel heb.

Specificaties:
- 6,67 inch 1440 x 3120p scherm
- 90 Hz refresh rate
- Android 11/OxygenOS 11
- 256 GB ROM, 8 GB RAM
- Snapdragon 855 Octa-core
- UFS 3.0
- 48 MP main camera + 3x zoom camera + ultra wide camera
- 16 MP pop-up front camera
- 4000 mAh accu, 30W Warp Charge

De achterkant is vrij van zichtbare beschadigingen, het scherm heeft de gebruikelijke schade + een wat dieper krasje onderaan het scherm (zie laatste foto). Tijdens het dagelijks gebruik van de telefoon is deze haast niet te zien en stoort deze niet.

De vraagprijs is een richtlijn, er kan over onderhandeld worden. Kom alleen niet aan met €20 en een Nokia 3310 als aanbod, de biedingen moeten wel een beetje in de buurt zitten.

Bij verzenden zijn de kosten voor de koper.

Voor vragen, stuur rustig een berichtje! Ik sta altijd open om te helpen!

Locatie: Groningen - Alteveer
Toegevoegd op 7 dagen geleden en vervalt op 15 oktober, Advertentie id: 1171704          77 bezoeken