Online Marketing Manager e-commerce

contact met mij op 142,33 EUR

Ben jij de veelzijdige Online Marketing Manager die als peoplemanager het beste uit ieder teamlid weet te halen, maar ook ontwikkeling van online marketing centraal zet? Je krijgt de kans om je volledig te richten op deze kleine online marketing afdeling van een A-merk.  

Bedrijfsomschrijving

Een sterk groeiend A-merk (non-food) met ambitie, waar marketing en inkoop professionals nauw met elkaar samenwerken in een ‘online-omgeving’. Collega’s zijn no-nonsens, deskundig, harde werkers, gedreven, hands-on, analytisch, kritisch, commercieel en sociaal. Er wordt gewerkt in zelfsturende multidisciplinaire teams, waarbij de 360 graden feedback gesprekken, evaluatiemomenten zijn. Een young professional omgeving!
 

Functieomschrijving

Samen met je team werk je vol enthousiasme aan verbeterde commerciële resultaten. Als Online Marketing Manager stuur je circa 5 zelfstandig opererende Online marketeers aan; professionals met een WO-achtergrond en minimaal twee jaar relevante werkervaring. Om je rol goed te vervullen werk je veel met de category managers van de organisatie, waarbij je ieder vanuit eigen expertise oplossingen geeft en verbetervoorstellen doet. Het optimaliseren van de customer journey is een dagelijkse uitdaging. Gehele focus op doelgroep marketing is de beste omschrijving van deze rol. Doordat je weet wie de doelgroep is en wat hen beweegt, weet jij online marketing juist af te stemmen. Door het maken van analyses, ben je in staat om met feitenkennis onderbouwd, draagvlak te creëren voor nieuwe ideeën/ producten, markten en/of promoties. Business development is ook onderdeel van de functie. Het bereiken van optimale klanttevredenheid staat centraal. Door je specialisme en uitgebreide kennis ben je een vakvolwassen, inhoudelijke gesprekspartner voor de Marketing Manager van A-spelers. Veel uitdagingen, iedere dag weer!
 

Functie-eisen

Je hebt een afgeronde WO opleiding en minimaal 5 jaar ervaring in Online Marketing, waarvan ook enige jaren in een leidinggevende rol. Je hebt bijvoorbeeld een team van Online Marketing (SEO, SEA )specialisten aangestuurd of gewerkt in een traditionele marketeer rol waarbij online onderdeel was, bijvoorbeeld als Productmanager, Brandmanager, Marketing manager, Trade marketeer, etc. Een volgende stap voor jou is een functie waarbij je al de door jou opgebouwde ervaringen en kennis in kunt zetten, je meer verantwoordelijkheden hebt en meer uitgedaagd wordt door de professionele, energieke werkomgeving. Je bent analytisch sterk, niet theoretisch wel pragmatisch, daadkrachtig en iemand die ‘stappen wilt zetten’. Bovenal ben je een energieke persoonlijkheid en voel jij je thuis in een echte dynamische werkomgeving waar de lat hoog ligt en zowel organisatie- als persoonlijke ontwikkeling snel gaat. Er zijn veel mogelijkheden om verder te groeien.
Vragen? Het vriendelijke verzoek deze per e-mail te stellen; n.jelissen@caeerfactory.nl, zodat spoedig feedback gegeven kan worden.
 

Arbeidsvoorwaarden

Onze opdrachtgever biedt een zeer dynamische en vooruitstrevende werkomgeving waar young gedreven professionals op hoog niveau en met een nuchtere mentaliteit hard werken aan commerciële resultaten. Zij biedt een passend salaris van circa E 4.500,-- tot E 5.500,-- bruto per maand, afhankelijk van opleiding en ervaring. Evenals goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Persoonlijke ontwikkeling staat centraal binnen deze organisatie. Het volgen van relevante opleidingen en cursussen wordt.
 

Locatie: Noord-Holland - Amstelveen
Toegevoegd op 2 dagen geleden en vervalt op 25 april, Advertentie id: 996276          45 bezoeken