Online Vormgever

.... EUR

Ben jij een creatieve en pro-actieve Online Vormgever? Sta je graag aan de basis van creatieve internationale online campagnes? Solliciteer dan snel bij deze Europese B2B marktleider in de regio Leiden!

Als Online Vormgever kom je te werken in het online marketingteam. Onze opdrachtgever is dé digitale leider in haar eigen markt en heeft veel ambitie om digitaal te groeien. Er is veel aandacht en energie om te werken met de meest innovatieve systemen en tools. Met elkaar overtreffen jullie als team de klantverwachtingen.

Het vormgeven en updaten van de online store is jouw verantwoordelijkheid. Daarnaast zorg je voor mooie en uitdagende nieuwsbrieven, ben je betrokken bij het meedenken en uitvoeren van Internationale campagnes en draai jij je hand niet om voor het opzetten van een effectieve banner.

Door jouw vormgeving en animaties blijft de (campagne)boodschap hangen bij de eindgebruiker. Je doet dit op een creatieve wijze zonder de nauwkeurigheid uit het oog te verliezen. Je blijft binnen de deadlines en je werk is volgens afspraak op tijd af. Je bent sparringpartner voor de online marketingmanager en de front-end developer. Gebruiksvriendelijkheid staat bij jou hoog in het vaandel. Een geweldig uitdagende rol, we vertellen je graag veel meer over deze mooie klant en functie!

Functie-eisen
Voor deze functie is het van belang dat je:


Een opleiding hebt gevolgd in de richting van multimedia design en/of grafische vormgeving
Minimaal 3 jaar werkervaring hebt opgedaan als Online Vormgever
Een gaaf en creatief portfolio hebt, dat bestaat uit zelfstandig vormgegeven online creaties
Communicatief vaardig bent en graag meedenkt in teamverband
Een specialist bent in het animeren van content en kan werken binnen een bestaande huisstijl
Het Adobe Creative Suite pakket uitstekend beheerst
De Nederlandse en Engelse taal goed beheerst in woord en geschrift
Woonachtig bent in de regio LeidenArbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden

Na de initiële uitzendperiode treed je bij goed functioneren en ongewijzigde omstandigheden in dienst bij de opdrachtgever. Solliciteer svp via de 'reageer' button onderaan de vacature op: www.module.nl!


Module biedt nu de unieke mogelijkheid een eerste kennismaking en nadere informatie over onze dienstverlening en vacature middels een video interview te laten plaatsvinden. Onze kandidaten zijn nu geen tijd en geld meer kwijt aan reizen en het milieu is ook blij met!

Locatie: Zuid-Holland - Oude Wetering
Toegevoegd op 10 dagen geleden en vervalt op 9 april, Advertentie id: 1127429          128 bezoeken