Per direct tijdelijke baan E-commerce Projectmedewerker...

contact met mij op 142,32 EUR

Een interessante E-commerce functie op de merchandise afdeling voor een van de meest bijzondere online marketing organisaties! Wil jij werken in een organisatie waar hard werken gecombineerd wordt met gezellige borrels? Wil jij graag goede ervaring opdoen en begeleiding ontvangen bij een van de mooiste, meest succesvolle organisaties in Nederland? Lees snel verder!

Bedrijfsomschrijving

Een sterk groeiend A-merk (non-food) met ambitie, waar marketing en inkoop medewerkers nauw met elkaar samenwerken in een ‘online-omgeving’. De bedrijfscultuur laat zich het best omschrijven als: professioneel, vakvolwassen, flexibel, innovatief en echt dynamisch. Medewerkers zijn no-nonsens, ambitieus, deskundig, harde werkers, gedreven, hands-on, analytisch, kritisch, commercieel en sociaal.
 
 

Functieomschrijving

In een veelzijdige tijdelijke rol bied je support aan jouw afdeling op het gebied van online marketing, e-commerce en content plaatsing. Na een goede begeleiding en ‘training on the job’ voer je jouw taken zelfstandig uit. Jouw werkzaamheden zijn o.a.: content plaatsen en aanpassingen doen, de ‘online’ navigatie voor de klant verbeteren, zorgdragen voor de optimalisatie van de ‘customer journey’ en tweedelijns klantvragen beantwoorden. On the job leer je veel binnen deze volwassen (online) marketingorganisatie, die hoog op de lijst ‘Beste werkgever’ staat. Ben jij een snelle ‘leerling’ en voel je je thuis in een energieke werkomgeving, dan is dit jouw functie!

Functie-eisen

Je bent enthousiast, accuraat, punctueel, een harde werker, weet uitstekend prioriteiten te stellen en goed om te gaan met deadlines. Je hebt een HBO/WO studie afgerond (bij voorkeur richting marketing / communicatie). Enige kennis van e-commerce en SEO/SEA is een sterke pré. Je leert snel en bent een zelfstarter! Je weet nieuwe werkzaamheden en computerprogramma’s snel eigen te maken. Wil jij in een aantal maanden (4-5) goede fulltime ervaring opdoen die je voor jouw verdere carrière kunt gebruiken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Arbeidsvoorwaarden

De organisatie biedt een zeer dynamische en vooruitstrevende jonge werkomgeving waar collega’s  op een hoog werktempo met een nuchtere mentaliteit werken aan commerciële resultaten. De organisatie biedt een passend salaris van circa € 2.000,--  bruto per maand, afhankelijk van opleiding en ervaring. Bij gebleken geschiktheid krijg je een detacheringscontract aangeboden via Career Factory. Je krijgt de mogelijkheid om je te bewijzen in een veelzijdige rol, waarbij je veel kunt leren. Persoonlijke ontwikkeling staat centraal binnen deze!

Locatie: Utrecht - Utrecht
Toegevoegd op 11 dagen geleden en vervalt op 25 april, Advertentie id: 996273          37 bezoeken