Per direct vaste baan Administratief Category - Buyer A...

contact met mij op 142,32 EUR

De administratieve functie op de buyer afdeling voor een van de meest bijzondere online marketing organisaties! Wil jij werken in een organisatie waar hard werken gecombineerd wordt met gezellige borrels? Start je graag in een vaste fulltime baan bij een van de mooiste, meest succesvolle organisaties in Nederland? Lees snel verder! 

Bedrijfsomschrijving

Een sterk groeiend A-merk (non-food) met ambitie, waar marketing en inkoop medewerkers nauw met elkaar samenwerken in een ‘online-omgeving’. De bedrijfscultuur laat zich het best omschrijven als: professioneel, vakvolwassen, flexibel, innovatief en echt dynamisch. Medewerkers zijn no-nonsens, deskundig, harde werkers, gedreven, hands-on, analytisch, kritisch, commercieel en sociaal.
 

Functieomschrijving

In een veelzijdige administratieve functie bied je support aan de buyer en de Category manager. Binnen deze (online) marketing organisatie heb je een spin in het web rol. Je voert jouw functie uit op de zeer dynamische, commerciële  afdeling waar de online winkel wordt gerund. Een goede administratie vormt de basis van deze afdeling. Dit wordt jouw verantwoordelijkheid. Jouw werkzaamheden zijn o.a.: het aanmelden van nieuwe leveranciers, het administreren van de door de buyer bepaalde (nieuwe) leveringscondities van de diverse leveranciers, rapportages opstellen, facturen checken en accorderen, het voeren van prijscontroles, en overige administratieve voorkomende werkzaamheden. On the job leer je veel binnen deze volwassen (online) marketingorganisatie, die hoog op de lijst ‘Beste werkgever’ staat. Ben jij administratief sterk en voel je je thuis in een energieke werkomgeving, dan is dit jouw functie!
 

Functie-eisen

Je bent enthousiast, accuraat, punctueel, geordend, een harde werker,  weet uitstekend prioriteiten te stellen en goed om te gaan met deadlines. Je hebt een HBO werk- en denkniveau en enige ervaring in een administratieve rol binnen een commerciële/ dynamische werkomgeving. Je kunt je goed focussen op jouw administratief werk, hebt bewezen om te kunnen gaan met veranderingen en het vermogen nieuwe werkzaamheden en computerprogramma’s je snel eigen te maken. Ben jij die administratief sterke collega die zich thuis voelt in een werkomgeving waar geen dag hetzelfde is? Reageer snel!
 

Arbeidsvoorwaarden

De organisatie biedt een zeer dynamische en vooruitstrevende jonge werkomgeving waar collega’s  op een hoog werktempo met een nuchtere mentaliteit werken aan commerciële resultaten. De organisatie biedt een passend salaris van circa E 1.900,-- tot E 2.100,--  bruto per maand, afhankelijk van opleiding en ervaring. Bij gebleken geschiktheid krijg je een detacheringscontract aangeboden via Career Factory. Je krijgt de mogelijkheid om je te bewijzen in een veelzijdige rol als administratief medewerker, waarbij je veel kunt leren. Persoonlijke ontwikkeling staat centraal binnen deze organisatie en zij kan je goede groeimogelijkheden.
 

Locatie: Noord-Holland - Amstelveen
Toegevoegd op 2 dagen geleden en vervalt op 25 april, Advertentie id: 996271          42 bezoeken