Planner Werkvoorbereider

.... EUR


Ben jij de Planner / Werkvoorbereider die analytisch en assertief is? Je werkt zelfstandig en denkt als teamplayer. Maar je bent ook proactief en stressbestendig! En tegelijkertijd flexibel en toch nauwkeurig! En tenslotte heb je ook nog een vleugje humor.

Onze opdrachtgever is een toonaangevend bedrijf van precisie gereedschappen en machines voor de verpakkingsindustrie. Ze investeren consequent zowel in haar medewerkers als in state-of-art productiemiddelen.
Met een hoofdvestiging in Vlaardingen en een vestiging in Rozenburg alsook drie productielocaties in de Verenigde Staten en een verkoopkantoor in Hong Kong. Voor de hoofdvestiging in Vlaardingen hebben wij een vacature voor de functie van Planner / Werkvoorbereider.


Functiebeschrijving

Je bent als Planner / Werkvoorbereider in samenspraak met 2 collega's verantwoordelijk voor het verwerken van klant specifiek maatwerk tot productieorders. Je vervult een zelfstandige rol in het uitbrengen van planningen, offertes voor aanbestedingen en het voorbereiden van de uitvoering daarvan binnen de productie.
Tot jouw specifieke taken en verantwoordelijkheden behoren het bewaken en afgeven van planningen. Je werkt de basisplanning uit, volgt mutaties op, verantwoordt mutaties en stuurt bij op afwijkingen in de basisplanning. Je treedt daarbij sturend op en bent de sparringpartner van de productieleiding. Het bepalen van de bewerkingsvolgorde en bewerkingstijden behoren tot jouw takenpakket. Ook bereidt je materiaalinkopen voor en verwerk en wijzig je de productieplanning


Functie-eisen

Je hebt aantoonbare ervaring gedurende enkele jaren in een soortgelijke functie binnen de Metaalsector. Je hebt een afgeronde HBO-opleiding (richting Werktuigbouw) en/of een ruime ervaring met verspanende bewerkingen zoals frezen, draaien en slijpen. Daarnaast heb je werkrelevante ervaring met het werken met een ERP-systeem. Ervaring met het ERP-systeem Infor LN is een pré. Je bent stressbestendig, analytisch, pragmatisch, communicatief sterk en beschikt over een no-nonsense mentaliteit. Tot slot is een goede beheersing van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal in zowel woord als geschrift vereist.


ArbeidsvoorwaardenEen fulltime functie voor 40 uur

Een marktconform salaris Je start op uitzendbasis via iDealMatch, na goed functioneren de mogelijkheid om in dienst te treden bij de opdrachtgever

Een informele werksfeer met korte communicatielijnen Werktijden tussen 08.30 uur en 17.00 uur

De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen doormiddel van cursussen en

Locatie: Zuid-Holland - Vlaardingen
Toegevoegd op 8 dagen geleden en vervalt op 7 mei, Advertentie id: 1127520          225 bezoeken