Prachtige Ducati Cafe racer

4.500 EUR

One of kind caferacer project op basis van een Ducati ST4 rijwiel gedeelte met een 916 motorblok. Kontje is op basis van een oude model Ducati 900 SS. Unieke combinatie van een moderne vierkleps motor met een retro uitstraling van een Ducati 900 SS.

Motor is geheel nieuw opgebouwt met onderstaande specificaties
Rood gepoedercoated frame (frame is aangepast om het zitje van de SS als een geheel te maken)Zwart gepoedercoated achterbrugWielen goudkleurig gespotenTank en zitje parelmoet wit gespotenNieuwe wiellagers en balhoofd lagersNieuwe olie, filter en tandriemenKlepspelling gecheckt en nog ruim binnen de tolerantiesKoso digitale tellerpartijZwevende Brembo goldline voorremschijven (uniek vind je bijna niet meer)Orginele volledig instelbare voorvork en achterveerVaste wielbussenStalen rem en koppelingleidingNieuwe Bridgestone Battleaxe BT023r bandenNieuwe 520 ketting en tandwielenOpen gevreesde koppelingsdekselUnieke one of kind CNC gevreesde radiateur reservoirCNC gevreesde koplamp houdersCNC gevreesde rem en koppelingshendelsNieuwe Dominator GP2 open dempersNieuw BMC open luchtfilterKleine race accu (geplaatst in het zitje)Kleine knipperlichten (carbon look)Kleine bar-end speigeltjesOrgineel NL kenteken
Motor is onlangs bij HdeB afgesteld met een Ultimate Eprom. Vermogen op het achterwiel 112,7 Pk met 101 Nm. Idee van deze motor is om een minimalistische uitstraling te hebben, kabelboom is daarom geheel weggewerkt. Het motorblok heeft minder dan 25d km gelopen volgens de vorige eigenaar. 

Wil je een Ducati die niemand anders heeft dan is dit hem. Nadat het project af was heb ik er niet meer mee gereden, dus feitelijk is de motor gewoon nieuw. Reden verkoop is dat ik weer een nieuw project wil bouwen.

Reacties graag via de mail of telefoon. Kom gerust langs om even te.
Locatie: Utrecht - De Meern
Toegevoegd op 21 dagen geleden en vervalt op 6 juni, Advertentie id: 808240          165 bezoeken