Prachtige Grand Voyager 3.3 Limited Edition AWD met 215Dkm

4.000 EUR

Zoek je ruimte om al je kinderen droog en veilig naar school te brengen! Ik heb de auto voor je!!

Begin 2020 deze auto (afkomstig uit Belgie) van eerste eigenaar overgenomen. Prachtig exemplaar met prachtig interieur. Geen hondenwagen geweest rokersmobiel. Zelfs geen gaten of aanpassingen in dashboard! (Vind ik zelf altijd vervelend en lelijk...)

Auto heeft schadevrij verleden en heeft trekhaak. Ik rijd de auto zakelijk, dus bijtelling van 3x niets. Schuifdeuren en achterklep gaan electrisch open. Alle boekjes en sleutels aanwezig. Geintegreerd dakdraagsysteem. Heerlijke radio/CD. Cruise controle en zetelverwarming aanwezig. Stoelen van alcantara en leer.

Na aanschaf heb ik de auto onderhanden laten nemen door Chryslerspecialist Karel Oto in Katwijk, waar er o.a. nieuwe hemelbekleding in is gekomen (rekening EUR 1.000,--). Ik heb cosmetisch een wielrand laten spuiten, aangezien er wat roest zat. Enkele weken geleden zijn er 4 nieuwe Michelin's onder gekomen!

Ik hoor je zeggen: waarom doen je hem dan in vredesnaam weg?? Nou, we zijn met Chrysler (incl. dakkoffer) het gezin, caravan en halve huishouden naar Zuid Frankrijk geweest. Heerlijke reisauto, maar ik wil nog meer power. Heb ondertussen een Jeep Commander 3L diesel aangeschaft, die 3.300Kg mag trekken en waar je met z'n 7 in kan ;-)...

De Crysler mag weg voor EUR 4.000,-- en daar gaat geen euro af. Auto staat inmiddels te blinken in de garage en hij hoeft daar voorlopig niet uit, wat mij betreft. Het gaat me echt aan m'n hart... Verkoop o.b.v. gunning.

Dus: Zoek je een bult aan ruimte, een 7 zitter, een super praktische wagen voor erbij, een 4x4, een echte reisvriend, dan hoef je niet verder te zoeken. Houd er rekening mee: zien is kopen!!

De koper belt, dus geen ellelange gemail als je blieft ;-)... Groet, Ed Huppelschoten, Den

Locatie: Utrecht - Den Dolder
Toegevoegd op 2 dagen geleden en vervalt op 22 december, Advertentie id: 1049090          66 bezoeken