Productie Meewerkend Voorman-vrouw

contact met mij op 14,99 EUR

Functieomschrijving


Je bent als meewerkend productieplanner & inkoper verantwoordelijk voor het gehele productieproces van onze meetinstrumenten, inclusief de uitbestede activiteiten.
Als planner zorg jij ervoor dat klantorders tijdig en foutloos worden uitgeleverd.
Als technisch inkoper heb je contact met onze toeleveranciers en verzorg je alle inkooporders voor onderdelen inclusief de bijbehorende onderhandelingen.
Als meewerkend voorman/-vrouw werk je soms mee met assemblage, kwaliteitscontrole en bij het picken van orders. Je houdt hiermee feeling met het vak, en je spot hiermee problemen en mogelijke verbeteringen.
Als innovator en procesverbeteraar kijk je naar hoe wij de dingen beter, sneller en efficiënter kunnen doen. Waar mogelijk ga je zaken verder optimaliseren en automatiseren. Bijvoorbeeld door slimme planning software te implementeren, door verdere automatisering van productieprocessen of door herontwerp van producten in samenwerking met de afdeling R&D of met externe leveranciers. Kortom, een uitdagende functie met veel ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid en de kans je verder te ontwikkelen.


Functieprofiel


Je beweegt je in de breedte op de terreinen Inkoop, Planning en Productie. Er werkt nu nog een klein aantal medewerkers die je zelf zult aansturen. Dit aantal gaat komende jaren verder groeien. Je rapporteert aan de Operations Director en werkt met hem nauw samen in verbeterprojecten. Naast de leidinggevende taken (60% van je tijd) verzorg je zelf ook een aantal productie werkzaamheden (40%).


Over VPInstruments


VPInstruments draagt wereldwijd bij aan energiebesparing in de industrie. Wij ontwikkelen hoogwaardige meetapparatuur die wij deels zelf assembleren Wij leveren deze apparatuur via een wereldwijd distributienetwerk. VPInstruments is vertegenwoordigd in meer dan 50 landen, zoals Duitsland, Italië, UK, Rusland, India, Mexico, Australië, Zuid Afrika, USA. VPInstruments groeit tientallen procenten per jaar.


Onze kernwaarden


Onze kernwaarden zijn: Ambitieus, Betrokken, Doorzetten, Eerlijk, Team spirit.
Wij hechten veel waarde aan kandidaten met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en zelfstandigheid bij het op zoek gaan naar antwoorden en oplossingen. Uiteraard met ons als steun in de rug waar nodig want we doen het als team! Je steekt graag je handen uit de mouwen, bent eerlijk naar collega’s en respectvol naar de klant. Herken jij jezelf hierin? Dan leren wij je graag verder kennen! 
Klik voor meer informatie over de functie op onderstaande.

Locatie: Zuid-Holland - Delft
Toegevoegd op 13 dagen geleden en vervalt op 22 december, Advertentie id: 1049205          38 bezoeken