Productieleider

contact met mij op 16,11 EUR

Ben jij dat leidinggevende talent die veel ervaring in de productie heeft? Dan zoeken wij jou!

Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is groot internationaal bedrijf. Zij zijn een van de grootste fabrikanten van stalen buizen voor fundaties ten behoeve van windparken en olie- en gasplatforms op zee. In hun grote productiehal zorgen zij ervoor dat de materialen goed worden voorbewerkt zodat deze op locatie.

Functieomschrijving

Als productieleider ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van de operatie. Dit gebeurt op de vloer binnen een productielijn. Je hebt er geen moeite mee om ook zelf actief in de productie werkzaamheden uit te voeren daar waar nodig is. Je zorgt ervoor dat de medewerkers de middelen hebben en weten hoe ze de doelstelling behalen. Als productieleider ben je het eerste aanspreekpunt op de werkvloer. Je draagt zorg voor een veilige werkomgeving. Dit doe je door pro-actie onveilige situaties te melden en onveilige situaties te voorkomen. Je bent continue bezig met verbeteringen en efficiëntie voor te stellen. Afwijkingen van producten volg je goed op en bespreek je met de productiemedewerkers. Ten slotte voer je operationele taken uit zoals goedkeuren van urenverantwoordingen en verlof.

Functie-eisen

je hebt ervaring in leidinggeven;je hebt een productie- en/of metaalachtergrond;je hebt de technische opleiding afgerond;je hebt een mbo+ werk- en denkniveau;je hebt een goede beheersing van de Nederlandse, Duitse en Engelse taal;werken in 3 ploegendienst is geen probleem voor je;je bent sterk op het gebied van plannen en organiseren;je hebt een hoog veiligheids- en kwaliteitsbewustzijn.

Arbeidsvoorwaarden

salaris is ca. € 3000,- bruto per maand;werktijden: 6.00-14.00 uur / 14.00-22.00 uur / 22.00-6.00 uur;ploegentoeslag van 25% wordt geboden;pensioen opbouw (STIPP) vanaf 6 maanden;er is voldoende ruimte voor ontwikkeling;er worden functie gerelateerde trainingen/cursussen aangeboden voor leidinggevende skills;26 vakantiedagen;vakantie toeslag 8%.

Locatie: Limburg - Roermond
Toegevoegd op 8 dagen geleden en vervalt op 9 april, Advertentie id: 1127526          107 bezoeken