Productiemedewerker

contact met mij op 15,05 EUR

Functieomschrijving

Binnen een industriële omgeving ga je aan de slag op het atelier. Iedere dag begint eigenlijk hetzelfde. De productiebonnen worden in het team verdeeld en je begint met het op maat snijden van zonweringsdoeken. Deze zonweringsdoeken voorzie jij vervolgens van zoomen en eventueel van ritsen. Wij zoeken om deze reden een productiemedewerker die overweg kan met een industriële naaimachine. Heb jij, of werk jij nu bij een zeilmakerij of een andere zonweringsfabriek maar zoek je een nieuwe werkplek dan is dit misschien het moment. Onze opdrachtgever zoekt nieuwe medewerkers niet alleen voor de piek (juli en augustus) maar het hele jaar door. Na uitzendperiode ontvang je een contract bij onze opdrachtgever.

Zekerheid van werk is belangrijk maar daarnaast is de sfeer binnen het bedrijf ook wat meetelt, Je moet er immers iedere dag van de week naartoe. Om deze reden vinden wij het belangrijk dat je eerst een gesprek krijgt bij onze opdrachtgever en dat je het atelier en je misschien toekomstige collegas ziet. Naar ons idee werkt er een club gemotiveerde mensen, die er absoluut geen probleem mee hebben om in het hoogseizoen een stapje meer te zetten. In de maanden juli en augustus beginnen zij soms een uur eerder omdat zij betrokken zijn bij de organisatie. Een tevreden klant begint immers bij jullie op het atelier. Jullie staan aan de basis van het product en de monteurs kunnen alleen maar uitrijden wanneer jullie de zonweringsdoeken optijd genaaid hebben.

Hard werken moet lonen! Om deze reden wordt het atelier iedere vrijdagmiddag om 14:15 uur gesloten. Jullie mogen naar huis en rusten van een week hard werken.

Functie-eisen

Jij past tussen deze club gemotiveerde collegas wanneer je:
· Flexibel bent, ook jij begint een uurtje eerder wanneer dit nodig is;
· Je professioneel bent, jij kunt zelfstandig beslissingen maken;
· Je collegiaal bent, je komt iedere dag op tijd zodat je rustig liefst met een kop koffie/thee de dag begint en met je collegas de dag begint;
· Je punctueel bent, jij gaat pas naar huis als het werk (netjes) af is.

Arbeidsvoorwaarden

Een werkweek van 38 uur met werktijden van maandag t/m donderdag van 7:30 tot 16:15 uur en op vrijdag van 7:30 tot 14:15 uur;Instroomsalaris van 2119 euro per maand, ervaren naai(st)ers worden conform CAO uitbetaald;Na uitzendcontract een contract bij onze opdrachtgever;Tijdens je uitzendcontract 8.33% vakantiegeld;Je neemt je rechten mee inzake pensioen, wanneer je nu of eerder voor een ander uitzendbureau hebt gewerkt;De zon blijft schijnen, corona of niet! Bij onze opdrachtgever is er geen onzekerheid wat betreft covid-19 en werkgelegenheid.


Sollicitatieprocedure

Ons referentienummer:

Locatie: Utrecht - Amersfoort
Toegevoegd op 2 dagen geleden en vervalt op 2 december, Advertentie id: 1053684          67 bezoeken