Productiemedewerker

.... EUR


Dit bedrijf heeft zich volledig gespecialiseerd in het maken en leveren van folies voor het verpakken van levensmiddelen. Denk hierbij aan verpakkingen voor onder andere snoep, koek, groente, fruit, brood, kaas, vlees en diervoeding.Functiebeschrijving

Ben jij op zoek naar een uitdagende, leerzame baan bij een groeiend familiebedrijf in de omgeving van Leek? Solliciteer dan nu.

Voor onze opdrachtgever in Tolbert zijn wij op zoek naar een gedreven productiemedewerkers. Jij levert een bijdrage aan het productieproces van verpakkingen en folies. Deze producten worden onder andere gebruikt in de voedingsmiddelenindustrie. Dit kunnen bijvoorbeeld plasticszakken, folies en andere verpakkingsmaterialen zijn.

Als productiemedewerker ben jij verantwoordelijk voor de afgeleverde producten. Jij bent verantwoordelijk voor het instellen van de machines en vervolgens testen van de producten. Mochten de instellingen van de machine niet juist zijn, ben jij in staat om de machine om te bouwen. Je lost kleine storingen zelfstandig op en je kunt zowel zelfstandig werken als in een team. Je komt dan ook te werken in een hechte groep collega's die jou graag ondersteunen in je werkzaamheden.

Er wordt binnen dit bedrijf gewerkt in een 3-ploegendienst. De werktijden zijn van 06.00 - 14.00 uur, 14.00 - 22.00 uur of 22.00 - 06.00 uur. Tijdens de feestdagen en in de weekenden ben jij vrij. Bij goed functioneren kan jij na een half jaar een contract bij de opdrachtgever krijgen. Wij nodigen je graag uit om de mogelijkheden bij dit bedrijf te bespreken onder het genot van een kopje koffie.

Functie-eisenJe hebt (enige) ervaring met een vergelijkbare baan;
Jij bent op zoek naar een baan met zekerheid!
Je hebt ervaring met het werken in ploegendiensten, bij voorkeur in de 3 ploegen;
Je bent een echte aanpakker en bereid om veel te leren;
Je bent verantwoordelijk en streeft naar perfectie;
Je bent fulltime beschikbaar;
Je bent in bezit van eigen vervoer.
ArbeidsvoorwaardenSalaris van €2211 op basis van 40 uur per week, inclusief ploegentoeslag;
Fulltime baan in 3-ploegendienst voor onbepaalde tijd;
Na 6 maanden tot 1 jaar op contract bij de opdrachtgever.
Reiskostenvergoeding is van toepassing.
Wekelijkse salarisbetaling;
8,33% vakantiegeld;
25 vakantiedagen;
Een aangename en collegiale.

Locatie: Groningen - Tolbert
Toegevoegd op 7 dagen geleden en vervalt op 15 oktober, Advertentie id: 1172000          61 bezoeken