Productiemedewerker Operator

contact met mij op 142,33 EUR

Ben je op zoek naar een baan als productiemedewerker / operator met toekomstperspectief? Dit bedrijf doet er alles aan om jou met plezier naar je werk te laten gaan. Vol energie begin jij iedere dag aan jouw werkzaamheden als productiemedewerker. Je bedient de proces gestuurde machines en bent verantwoordelijk voor het verhelpen van kleine storingen. Dankzij jou verloopt het gehele proces op rolletjes! Bij goed functioneren maak je kans op een vast contract.

Bedrijfsomschrijving

Je komt te werken voor een bedrijf met een prettige werksfeer en een schone werkomgeving. Deze opdrachtgever maakt deel uit van een internationale organisatie. Een laagdrempelig bedrijf waarbij je veel contact hebt met je collega's. Deze organisatie is gericht op jouw persoonlijke- en professionele ontwikkeling. Heb jij ideeën over het verbeteren van het bedrijfsproces? Dan wordt dat meegenomen tijdens het werkoverleg. Je hebt genoeg doorgroeimogelijkheden binnen deze organisatie. Ligt jouw ambitie bij de functie voorman? Dan geven zij jou deze ruimte. 

Collegialiteit staat hoog in het vaandel. Je wordt getrakteerd op een hapje en drankje tijdens een meeting met alle medewerkers van het bedrijf, eens in het kwartaal. Je brengt samen de pauze door in het bedrijfsrestaurant. Lekker eten voor een gunstige prijs. Natuurlijk mag je ook je eigen maaltijd meenemen! Bij deze organisatie zul je je snel thuis voelen!

Functieomschrijving

Als productiemedewerker / operator ben je verantwoordelijk voor het correct instellen van de proces gestuurde machines. Is er een kleine storing? Dan weet jij deze snel op te lossen. De processen binnen deze organisatie zijn semi-geautomatiseerd. Dat houdt in dat er manuele werkzaamheden bij het afvullen komen kijken. Daarnaast help jij jouw collega's binnen het magazijn.Je werkt met chemische stoffen, daarbij weet jij met netheid en precisie om te gaan.Je werkt in een klein team. Iedereen is op elkaar ingespeeld en kan op elkaar rekenen. 

Functie-eisen

Je hebt minimaal een mbo (niveau 2) afgerond;Je hebt 1 tot 3 jaar ervaring in de procesindustrie en/of met het afvullen van producten;Je hebt ervaring met het instellen van machines;Je bent in het bezit van een geldig heftruck of een reachtruck certificaat.


Arbeidsvoorwaarden

Je komt te werken bij een financieel gezond en sociaal bedrijf met een acceptabele werkdruk;Je wordt beloond met een goed salaris: +/- €13,- bruto per uur, afhankelijk van leeftijd en ervaring;Bij goed functioneren maak je kans op een vast contract;Wij bieden je voldoende (>25) vakantiedagen;Je ontvangt reiskostenvergoeding vanaf 10 km enkele reis;Arbeidsongeschiktheidsverzekering;Doorgroeimogelijkheden tot operator en eventueel voorman.


Sollicitatieprocedure

Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Reageer dan direct door op onderstaande button te klikken. Heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met Niek Woesthuis. Hij is te bereiken op 0541 24 12 00 of per mail via info@effectwerkt.

Locatie: Overijssel - Haaksbergen
Toegevoegd op 10 dagen geleden en vervalt op 25 april, Advertentie id: 996322          51 bezoeken