Project Engineer

contact met mij op 142,33 EUR

Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is een gerenommeerde speler op het gebied van laad- en lossystemen. Het is een platte organisatie met een internationaal karakter en hebben sterke groeidoelstellingen! Het teamverband staat voorop en iedereen steekt de handen uit de mouwen om de de internationale projecten tot een goed einde te brengen.

Naast een informele sfeer is samenwerking een sleutelwoord in de organisatie waardoor het teamverband erg belangrijk ik.

Op dit moment zoeken ze versterking voor hun team en zijn hiervoor op zoek naar jou!

Functieomschrijving

Binnen de rol als project engineer krijg je de verantwoordelijkheid voor het opzetten en uitwerken van je eigen projecten. Het begint met het vertalen van de klantvraag, maakt offertetekeningen en lay-outs. Vervolgens ga je met het projectteam de machines construeren en uitwerken waarbij je ook constructieberekeningen uitvoert. Hier pak je ook een leidinggevende rol en stuur je junior engineers aan. Omdat in de branche steeds meer standaardisatie plaatsvind voer je dit ook door te voeren in de productportfolio.

Omdat geen klantvraag hetzelfde is probeer je met je team op innovatieve en creatieve wijze met oplossingen te komen! Omdat er veel internationale klanten zijn is het belangrijk altijd de gewenste kwaliteit in je achterhoofd te houden en hier regelmatig in te schakelen met jou klanten!

 

Functie-eisen

- HBO werk en denk niveau, richting werktuigbouwkunde

- Aantal jaren ervaring binnen tekenen en construeren 

- Goede kennis van 3D-CAD (SolidWorks/SolidEdge)

- Ervaring en affiniteit met machinebouw is een pré.

- Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, resultaatgericht, analytisch vermogen en klantgericht.

- Beheersing van woord en geschrift van Engels. Duits is een grote pré.

Arbeidsvoorwaarden

Er wordt een marktconform salaris geboden welke samen met de opdrachtgever wordt afgestemd. Secundaire arbeidsvoorwaarden worden door collega's als uitstekend.

Locatie: Noord-Brabant - s-Hertogenbosch
Toegevoegd op 8 dagen geleden en vervalt op 25 april, Advertentie id: 996326          35 bezoeken