Project Manager Communicatie

.... EUR

Ben je zowel strategisch als ook operationeel sterk in het vertalen en uitvoeren van ambitieuze communicatie projecten? Weet je deze vanuit een creatieve aanpak door te vertalen naar pakkende content, dan moet je zeker verder lezen. Wij zoeken voor een communicatie afdeling van een internationale organisatie in de regio Rotterdam een Projectmanager Communicatie.

Als Projectmanager Communicatie werk je binnen de afdeling Communicatie met diverse specialisten. Voor de interne klant ben je het creatieve aanspreekpunt en haal je goed de klantvraag naar boven. Je begeleidt een grote verscheidenheid aan (creatieve) communicatie projecten van A tot Z. Je adviseert en ondersteunt de interne klanten bij het ontwikkelen en realiseren van de communicatie wensen.
Je bent behalve het communicatieve en creatieve brein binnen deze organisatie, tevens betrokken bij uiteenlopende communicatie vraagstukken die bij een ambitieuze organisatie horen. Een zeer uitdagende baan binnen een dynamisch werkveld voor een organisatie met grote ambities.
Een ideale baan voor bijvoorbeeld een Project Manager Communicatie van een reclamebureau, die aan klantzijde verder wil én de volgende stap in zijn of haar ontwikkeling wil maken. Een extra uitdagende component is dat dit weliswaar klantzijde is, maar dat door de grote verscheidenheid aan bedrijven die tot de groep behoren, er toch een flinke 'externe' component aanwezig blijft, waardoor je niet snel uitgekeken zult zijn op 1 merk.

Functie-eisen
Voor deze functie is het van belang dat je:


een HBO communicatie opleiding hebt afgerond en minimaal 3 jaar relevante werkervaring hebt opgedaan in een vergelijkbare functie
in staat bent de interne klant op tactisch, maar ook operationeel vlak te ondersteunen bij het realiseren van hun doelstellingen
beschikt over aantoonbare kennis in een B2B omgeving, je draait je hand niet om voor grootschalige creatieve en strategische adviezen
gestructureerd werkt, uitstekend kan prioriteren, helder en duidelijk kan communiceren
beschikt over een krachtige persoonlijkheid die bewezen heeft zelfstandig te kunnen werken
een teamworker bent die zich met plezier inspant om het functioneren en resultaat van de gehele afdeling te verbeteren
ondernemend bent en niet beschikt over negen-tot-vijf-mentaliteit
woonachtig bent in de regio RotterdamArbeidsvoorwaarden

Plaatsingsdatum: 7 april 2021


Solliciteer svp via de 'reageer' button onderaan de vacature op: www.module.nl


Module biedt nu de unieke mogelijkheid een eerste kennismaking en nadere informatie over onze dienstverlening en vacature volledig Corona-proof middels een video interview te laten plaatsvinden. Onze kandidaten zijn nu geen tijd en geld meer kwijt aan reizen én het milieu is ook blij met!

Locatie: Zuid-Holland - Rotterdam
Toegevoegd op 6 dagen geleden en vervalt op 15 oktober, Advertentie id: 1171944          55 bezoeken