Projectbegeleider

contact met mij op 142,34 EUR

Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is marktleider in de wegenbouw van Nederland. Ze zijn actief met de aanleg van gecompliceerde en grote  multidisciplinaire projecten. Er is veel ruimte om jezelf te ontwikkelen en zijn actief betrokken bij je loopbaan ambities.

 

Functieomschrijving

Als projectbegeleider heb jij alle (belangrijke) touwtjes in handen tijdens het project, zowel in de voorbereiding als tijdens de uitvoering. Jouw taken bestaan uit het maken van de werkplanningen, verzorgen van KLIC-meldingen en je bereid de uitvoering voor op de overdracht van het project, van start (werkvoorbereiding) naar uitvoering. Je blijft de uitvoering tijdens het project begeleiden. Verder maak je de projectplannen op het gebied van veiligheid, gezondheid, kwaliteit en milieu en je ondersteunt de uitvoering met betrekking tot de verschillende werkmethoden. Tevens lever je een bijdrage aan de contractuele begeleiding en afwikkeling van de projecten.

Functie-eisen

Voor deze functie heb je HBO werk- en denkniveau nodig. Daarnaast is het een pré dat je werkervaring hebt opgedaan in de wegenbouw. Natuurlijk zijn goede communicatievaardigheden ook heel belangrijk omdat je samenwerkt in een team aan het gewenste resultaat van het project. Daarnaast ben je zelfstandig, neem je initiatief en ben je zeer kostenbewust.

Arbeidsvoorwaarden

Je krijgt van ons een uitdagende baan bij onze opdrachtgever. Vanzelfsprekend hoort bij deze functie een uitstekend salaris om goed rond te komen en leuke dingen van te doen! Deze functie betreft een jaarcontract met als doel een vast dienstverband bij de.

Locatie: Utrecht - Utrecht
Toegevoegd op 22 dagen geleden en vervalt op 13 augustus, Advertentie id: 996378          191 bezoeken