Projectleider W gezondheidszorg)

.... EUR


Nergens meer dan in de gezondheidszorg draait het om mensen. Of het nu gaat om de patiënt of de medewerker van de zorginstelling. Beiden hebben de juiste technische voorzieningen nodig: of om verzorgd te worden, of om zorg te verlenen. Installatietechniek in de zorg is een specialisme. Vanuit onze opdrachtgever dagelijks gewerkt aan een goede zorgomgeving via de afdeling Care en Cure.


Functiebeschrijving

Ben jij een enthousiaste leider en organisator met een stevig karakter? Dan ben jij de fulltime Projectleider werktuigbouwkunde gezondheidszorg die we zoeken.
Als Projectleider verlies je het belang van de klant en haar patiënten nooit uit het oog. Je bent creatief, hebt passie voor installatietechniek en ben je je bewust van de 24/7 in bedrijf zijnde zorgomgeving.
Nergens meer dan in de gezondheidszorg draait het om mensen. Of het nu gaat om de patiënt of de medewerker van de zorginstelling. Beiden hebben de juiste technische voorzieningen nodig: of om verzorgd te worden, of om zorg te verlenen. Installatietechniek in de zorg is een specialisme. Vanuit onze opdrachtgever dagelijks gewerkt aan een goede zorgomgeving via de afdeling Care en Cure. Gevarieerde projecten en volop kansen om jouw loopbaan vorm te geven zoals jij dat wilt. Het DNA van onze opdrachtgever is een ABCD'tje. Ze zijn Actief en Betrokken. We leveren Comfort en Duurzaamheid. Spreekt jou dit aan? Kom dan als Projectleider bij ons team. Want dan past jouw DNA bij onze opdrachtgever!


Functie-eisen

Als je deze vacature bekijkt weet je al wat het werk betekent en wat we van jou in deze functie verwachten. Wel is belangrijk dat je financieel bewust en resultaatgericht bent. Voldoe je hieraan, check dan ook even deze laatste puntjes:


Een relevante mbo/hbo-opleiding
Kennis en ervaring met projectmanagementmethodiek
Werkervaring als projectleider in multidisciplinaire projecten in een zorgomgeving.
Communicatief zeer vaardig en kan makkelijk schakelen op alle niveausArbeidsvoorwaardenEen inspirerende werkomgeving

Collega's die graag samen werken en kennis met elkaar delen

De mogelijkheid om je te ontwikkelen binnen een groeiend bedrijf

Salaris en arbeidsvoorwaarden zijn marktconform

25 vakantiedagen

Auto, laptop en

Locatie: Noord-Holland - Amsterdam
Toegevoegd op 9 dagen geleden en vervalt op 25 april, Advertentie id: 996369          62 bezoeken