Projectmanager Bouw

contact met mij op 139,09 EUR

Vacature Projectmanager regio UtrechtVoor onze moderne opdrachtgever in de omgeving van Utrecht zijn wij op zoek naar een projectmanager. Ben jij een ervaren projectleider / projectmanager? Heb je passie voor de bouw? Vind je het leuk om met verschillende collega’s te werken uit de uitvoering, werkvoorbereiding, calculatie en engineering? Heb je kennis van vergunningstrajecten, juridische procedures en inkoop? Lijkt het je geweldig om je functie naar eigen inzicht in te vullen? Dan hopen wij dat je snel reageert!BedrijfsprofielOnze opdrachtgever is van oorsprong een familiebedrijf en heeft een rijke ondernemingsgeschiedenis. Het bestaat uit vier vestigingen landelijk met zo’n 400 collega’s. De lijnen op kantoor en op de bouwplaatsen zijn kort en informeel. De kracht van dit bedrijf ligt in het ontwikkelen, realiseren en onderhouden van onroerend goed. Kennis van collega’s is daarbij cruciaal. Om deze reden is dit bedrijf gedreven in de inzet van de kwaliteiten van zijn medewerkers. Dit geeft een nieuwe collega de vrijheid om de functie naar eigen inzicht in te vullen. Gezamenlijk worden er slimme en toekomstgerichte oplossingen bedacht. Dit bedrijf denkt vooruit!Wat ga je doen als projectmanager?Als projectmanager heb je dagelijks de leiding over de uitvoering, werkvoorbereiding, calculatie en engineering. Je stelt offertes op, bewaakt het budget, houdt de planning in de gaten en regelt de leveranciers. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de vergunningstrajecten en juridische procedures. Je hebt de vrijheid om de meest effectieve en efficiënte werkmethode hiervoor te bepalen.Wat zijn de functie-eisen voor een Projectmanager? Je bent in het bezit van HBO in de richting van bouw; Je hebt minimaal 4 jaar werkervaring als projectleider of projectmanager; Je bent in het bezit van VCA VOL; Je hebt kennis van BIM; Je bent communicatief vaardig (zowel mondeling als schriftelijk); Je weet waar je kwaliteiten liggen en bent in staat om zelf te beschrijven hoe je de functie van projectmanager het beste kan vervullen. Wat bieden wij voor de functie van Projectmanager? Een salaris tussen de €3750 en €5000 bruto per maand (afhankelijk van diploma en werkervaring); Vakantiedagen, ATV, vakantiegeld en pensioen conform de Bouw cao; Direct een rechtstreeks dienstverband bij de opdrachtgever; Een uitdagende functie met vrijheid en ontwikkelingsmogelijkheden.Interesse in de baan van Projectmanager?Reageer dan via de solliciteer-knop met een actueel CV en een korte motivatie. Wil je meer weten over deze vacature, bel dan met Elisa Buitelaar op 0610341474. Hopelijk spreken wij je snel! Werken via Randstad Bouw afdeling Kaderpersoneel biedt je de beste vacatures en begeleiding in de bouw. Wij zijn gespecialiseerd in werving en selectie, detachering en recruitment, gecombineerd met ruime inhoudelijke ervaring.  Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Functieomschrijving

Vacature Projectmanager regio Utrecht
Voor onze moderne opdrachtgever in de omgeving van Utrecht zijn wij op zoek naar een projectmanager. Ben jij een ervaren projectleider / projectmanager? Heb je passie voor de bouw? Vind je het leuk om met verschillende collega’s te werken uit de uitvoering, werkvoorbereiding, calculatie en engineering? Heb je kennis van vergunningstrajecten, juridische procedures en inkoop? Lijkt het je geweldig om je functie naar eigen inzicht in te vullen? Dan hopen wij dat je snel reageert!

Bedrijfsprofiel
Onze opdrachtgever is van oorsprong een familiebedrijf en heeft een rijke ondernemingsgeschiedenis. Het bestaat uit vier vestigingen landelijk met zo’n 400 collega’s. De lijnen op kantoor en op de bouwplaatsen zijn kort en informeel. De kracht van dit bedrijf ligt in het ontwikkelen, realiseren en onderhouden van onroerend goed. Kennis van collega’s is daarbij cruciaal. Om deze reden is dit bedrijf gedreven in de inzet van de kwaliteiten van zijn medewerkers. Dit geeft een nieuwe collega de vrijheid om de functie naar eigen inzicht in te vullen. Gezamenlijk worden er slimme en toekomstgerichte oplossingen bedacht. Dit bedrijf denkt vooruit!

Wat ga je doen als projectmanager?
Als projectmanager heb je dagelijks de leiding over de uitvoering, werkvoorbereiding, calculatie en engineering. Je stelt offertes op, bewaakt het budget, houdt de planning in de gaten en regelt de leveranciers. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de vergunningstrajecten en juridische procedures. Je hebt de vrijheid om de meest effectieve en efficiënte werkmethode hiervoor te bepalen.

Wat zijn de functie-eisen voor een Projectmanager?


Je bent in het bezit van HBO in de richting van bouw;Je hebt minimaal 4 jaar werkervaring als projectleider of projectmanager;Je bent in het bezit van VCA VOL;Je hebt kennis van BIM;Je bent communicatief vaardig (zowel mondeling als schriftelijk);Je weet waar je kwaliteiten liggen en bent in staat om zelf te beschrijven hoe je de functie van projectmanager het beste kan vervullen.

Wat bieden wij voor de functie van Projectmanager?


Een salaris tussen de €3750 en €5000 bruto per maand (afhankelijk van diploma en werkervaring);Vakantiedagen, ATV, vakantiegeld en pensioen conform de Bouw cao;Direct een rechtstreeks dienstverband bij de opdrachtgever;Een uitdagende functie met vrijheid en ontwikkelingsmogelijkheden.
Interesse in de baan van Projectmanager?
Reageer dan via de solliciteer-knop met een actueel CV en een korte motivatie. Wil je meer weten over deze vacature, bel dan met Elisa Buitelaar op 0610341474. Hopelijk spreken wij je snel! 

Werken via Randstad Bouw afdeling Kaderpersoneel biedt je de beste vacatures en begeleiding in de bouw. Wij zijn gespecialiseerd in werving en selectie, detachering en recruitment, gecombineerd met ruime inhoudelijke ervaring. 

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Sollicitatieprocedure

Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrond bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog!

Locatie: Utrecht - Utrecht
Toegevoegd op 20 dagen geleden en vervalt op 25 augustus, Advertentie id: 973622          49 bezoeken