Projectmanager In-store amp POS Materialen

.... EUR

Ben jij als projectmanager graag onderdeel van een ambitieus team in een succesvolle organisatie? Werk je graag met een aansprekend product en met internationale klanten? Wil je meewerken aan het creëren van innovatieve In-store promoties, POS-concepten en productverpakkingen? Dan is deze uitdaging zeker iets voor jou!

Onze opdrachtgever werkt al meer dan 50 jaar aan het ontwikkelen, creëren en produceren van succesvolle oplossingen om retailers en merken in verschillende omgevingen te helpen hun marktaandeel te vergroten, omzet te verhogen en te anticiperen op het gedrag en de behoeftes van de shopper.

Als Projectmanager In-store & POS materialen ga je aan de slag in een zeer afwisselende rol. Je werkt voor aansprekende merken binnen de FMCG en Retail branche. Je bent zowel projectmanager als accountmanager. Je draagt de eindverantwoordelijkheid voor de uitvoering van de aan jou toegewezen projecten, van de opstart tot en met de evaluatie. Met jouw enthousiasme en kennis van dit vak kan je klanten uitstekend van advies voorzien en denk je proactief mee.

Je hebt nauw contact met je klanten en andere strategische samenwerkingspartners over de mogelijkheden, nieuwe kansen en ideeën. Je gaat aansluitend aan de slag met het maken van calculaties en stelt offertes op. Je zorgt voor scherpe controle gedurende het traject, let op risico's en bewaakt het resultaat. Je bent een echte teamplayer en gaat nauw samenwerken met o.a. sales. Samen zorgen jullie er voor dat de klanten tevreden zijn en de organisatie verder groeit.

Functie-eisen
Voor deze functie is het van belang dat je:


beschikt over minimaal MBO werk- en denkniveau
een grafische opleiding hebt afgerond
minimaal 3 jaar relevante werkervaring hebt als projectmanager in een grafische omgeving
kennis hebt van grafische projecten gericht op In-store en POS materialen
graag werkt met klanten en beschikt over een commerciële en resultaatgerichte instelling
stressbestendig bent en graag met deadlines werkt
collegiaal, flexibel, nauwkeurig bent en oog hebt voor kwaliteit
woonachtig bent in de omgeving van Soest
de Nederlandse en Engelse taal uitstekend beheerst, Duits is een pré
in het bezit van een rijbewijsArbeidsvoorwaarden

Plaatsingsdatum: 13 april 2021.


Arbeidsvoorwaarden zijn marktconform. Solliciteer svp via de 'reageer' button onderaan de vacature op: www.module.nl


Module biedt nu de unieke mogelijkheid een eerste kennismaking en nadere informatie over onze dienstverlening en vacature volledig Corona-proof middels een video interview te laten plaatsvinden. Onze kandidaten zijn nu geen tijd en geld meer kwijt aan reizen én het milieu is ook blij met!

Locatie: Utrecht - Soest
Toegevoegd op 7 dagen geleden en vervalt op 15 oktober, Advertentie id: 1171943          34 bezoeken